EUROLYGA 2023

Tragedija Rusijoje – sportininkių maudynės treniruočių stovyklos metu baigėsi mirtimi

Rusijos kikbokso pasaulis gedi dviejų netekčių. Šio sporto federacija skelbia, kad Kryme nuskendo 31 metų Fatima Žagupova ir 27 metų Elina Gismejeva.

 Rusijos kikbokso pasaulis gedi dviejų netekčių. Šio sporto federacija skelbia, kad Kryme nuskendo 31 metų Fatima Žagupova 27 metų Jelina Gismejeva.<br> "Instagram" nuotr.
 Rusijos kikbokso pasaulis gedi dviejų netekčių. Šio sporto federacija skelbia, kad Kryme nuskendo 31 metų Fatima Žagupova 27 metų Jelina Gismejeva.<br> "Instagram" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 8, 2019, 1:53 PM, atnaujinta Aug 8, 2019, 3:04 PM

F.Žagupova pernai tapo kikbokso pasaulio čempione, o E.Gismejeva iš pirmenybių parsivežė sidabro medalį.

„Esame giliame liūdesyje“, – rašė Rusijos kikbokso federacija.

Anot gazeta.ru, tragedija įvyko Sevastopolio pakrantėje, kur sportininkės maudėsi per audrą. Kryme esančioje prieplaukoje sportininkės nutarė išsimaudyti po netoliese vykusios treniruotės. Tiesa, pastaroji vieta nebuvo skirta maudynėms.

Negana to, oras taip pat nebuvo tinkamas pliuškentis vandenyje.

Skelbiama, kad E.Gismejeva į Juodąją jūrą šoko pirma, o F.Žagupova, supratusi, kad maudynės gali baigtis nelaime, ėmė šauktis pagalbos.

Vis dėlto sportininkė nutarė gelbėti vandenyje esančią draugę, nors pati gerai plaukti nemokėjo.

„F.Žagupova dar bandė gelbėti draugę, tačiau jai nepavyko. Jas paskandino banga ir nutempė į jūrą. Kikboksininkes bandė gelbėti vyrai, kurie numetė virvę, bet merginos nesugebėjo jos sučiupti, – televizijos kanalas 360 citavo sportininkių draugę.

Atvykę gelbėtojai išvydo tik vieną kūną. Tačiau dėl audros jo ištraukti nepajegė. Ryte gelbėtojai surado Eliną, o paskui – Fatimą.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.