EUROLYGA 2023

Mantas Armalis po pusės metų gydymosi Švedijoje grįžo į vartus

Lietuvos ledo ritulio rinktinės vartininkas Mantas Armalis po beveik šešis mėnesius trukusios reabilitacijos sugrįžo į kovas ant ledo ir sužaidė pirmąsias rungtynes Švedijoje.

 Mantas Armalis grįžta į kovas Švedijos čempionate.
 Mantas Armalis grįžta į kovas Švedijos čempionate.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 26, 2019, 1:12 PM, atnaujinta Oct 26, 2019, 1:19 PM

Klubo operaciją gegužę iškentęs 27 metų lietuvis į klubo sudėtį tikėjosi grįžti lapkričio viduryje, bet „Skelleftea“ ekipoje susiklosčiusi situacija suteikė mūsų šalies atstovui progą paankstinti savo sugrįžimą .

Traumą patyrus kitam komandos vartininkui Gustafui Lindvallui lietuvis į elito kovas sugrįžta jau šį savaitgalį.

Pirmąsias savo sezono rungtynes M.Armalis sužaidė aukščiausioje Švedijos jaunimo lygoje. „Skelleftea“ pasinaudojo galimybe suteikti mūsų šalies atstovui žaidimo praktikos, įleisdama jį į aikštę penktadienio rungtynėse su „Djurgardens“ jaunimu.

Sugrįžimas prieš gerokai jaunesnius varžovus Lietuvos rinktinės nariui buvo sėkmingas – jis atrėmė 35 iš 36 varžovų metimų. Tiesa, pergalės iškovoti nepavyko, o po paskutinės minutės įvarčio į tuščius vartus „Skelleftea“ jaunimas patyrė nesėkmę 0:2.

Klubo atstovai patvirtino, jog vartininkas bus registruojamas šeštadienio mače su „Frolunda“ komanda Švedijos aukščiausiąjoje lygoje (SHL). Tiesa, liko neaišku, ar lietuvis jau užims vietą vartuose, ar bus kito „Skelleftea“ vartininko Oskaro Ostlundo dubleris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.