EUROLYGA 2023

Lietuvos šokėjai nustebino Rusiją – triumfavo Maskvoje

Šiose varžybose iš viso dalyvavo 205 poros. Turnyro nugalėtojais tapo Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė Sodeikienė (Kauno „Kaspinas“).

 WDSF "Grand Slam" serijos varžybos Maskvoje.<br> LSSF nuotr.
 WDSF "Grand Slam" serijos varžybos Maskvoje.<br> LSSF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-10-29 11:09

Evaldas ir Ieva, kaip ir tikėtasi, nei viename šokyje nenusileido nei vienai porai. Iš viso jie surinko 196,168 balus ir beveik 5 balais aplenkė antroje vietoje likusius F. Galuppo ir D. Pacini iš Italijos. Trečioji vieta atiteko varžybų šeimininkams E. Moshenin ir D. Spitsynai. Ketvirtąją, penktąją ir šeštąją vietas atitinkamai pasidalino: A. Glukhov ir A. Glazunova (Rusija), M. Abel ir A. Galkina (Estija), E. Nikitin ir A. Miliutina (Rusija).

Į „Grand Slam“ ketvirtfinalį pateko ir 19-tą vietą jame užėmė Georgy Kalashnikov ir Domilė Šemeškevičiūtė (Kauno „Kaspinas“). Karol Michal Tomecki ir Santa Vlasa (Kauno „Editos Daniūtės šokių studija“) bei Edgaras Baltaragis ir Indrė Kučinskaitė (Kauno „Rolo“ – „Sūkurys“) šoko šių varžybų aštuntfinalyje ir atitinkamai užėmė 38-39-tą bei 42-ą vietas.

Kitose WDSF reitingo grupėse ROC šiais metais Lietuvos šokėjai nestartavo. Sportininkų į Maskvą vertinti vyko teisėjas Martynas Kūra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.