EUROLYGA 2023

Po E. Dragūno išpuolio ir keiksmų prieš kovotoją – bušido federacijos pareiškimas

Savaitgalį vykęs bušido „KOK’80 World series 2019 & MMA Bushido Hero’s“ turnyras Vilniuje baigėsi rimtu skandalu: į kovotojų persirengimo kambarį įsiveržęs grupės SEL dainininkas Egidijus Dragūnas prakeiksmais užsipuolė kovotoją Arnoldą Misiūną. Lietuvos bušido federacija po paros tylos nutarė paaiškinti skandalingą situaciją.

 lrytas.lt koliažas
 lrytas.lt koliažas
 Arnoldas Misiūnas<br> V.Ščiavinsko nuotr.
 Arnoldas Misiūnas<br> V.Ščiavinsko nuotr.
 Arnoldas Misiūnas<br> V.Ščiavinsko nuotr.
 Arnoldas Misiūnas<br> V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 18, 2019, 2:30 PM, atnaujinta Nov 18, 2019, 2:37 PM

Lrytas.lt paviešino skandalingą vaizdo įrašą, kuriame garsus dainininkas keiksmažodžiais provokuoja kovotoją, mojuoja prieš jį pirštu, grasina ir žada susidoroti su juo.

Lietuvos bušido federacija pirmadienį išplatino pranešimą, kuriame tikina, kad atsiriboja nuo E.Dragūno elgesio, dėkoja kovotojui už savitvardą, bandys aiškintis, kas kaltas, kad dainininkas pateko persirengimo kambarį ir kas paviešino vaizdo įrašą.

Lietuvos bušido federacijos pranešimas: „Lietuvos bushido federacija (LBF), reaguodama į žiniasklaidoje pasirodžiusią vaizdo medžiagą, kurioje buvo užfiksuotas turnyro „KOK’80 World series 2019 & MMA Bushido Hero’s“ persirengimo kambaryje įvykęs konfliktas tarp muzikos pasaulio atstovo Egidijaus Dragūno ir kovotojo Arnoldo Misiūno, praneša visiškai atsiribojanti nuo to, kas įvyko.

LBF prezidentas Donatas Simanaitis teigia, kad toks E. Dragūno elgesys nėra toleruotinas. „Tačiau šioje situacijoje belieka džiaugtis kovotojo A. Misiūno profesionalumu ir gebėjimu susitvardyti, – sakė D. Simanaitis. – Kovotojas pademonstravo savo šaltą protą ir nepasinaudojo savo gebėjimais“.

Šiuo metu LBF atstovai aiškinasi, kokiomis aplinkybėmis E. Dragūnas pateko į persirengimo kambarį, į kuriuos apsauga neturėjo praleisti pašalinių asmenų.

D. Simanaitis taip pat informuoja, kad nei LBF, nei sportininkas nedavė sutikimo viešinti vaizdo medžiagos. Šiuo metu yra aiškinamasi, kokiomis aplinkybėmis išplito vaizdo įrašas.

LBF prezidentas taip pat pranešė sulaukęs Egidijaus Dragūno atsiprašymo už įvykusią situaciją.“

Naujienų portalo lrytas.lt gautame vaizdo įraše matyti, kaip Arnoldas vaikšto iš kampo į kampą nervindamasis ir stengiasi nekreipti dėmesio į besikarščiuojantį dainininką. Vėliau E.Dragūnas bando jį pastumti, tačiau tarp jų įsiterpia trečias asmuo ir sukliudo atlikėjui stumdyti kovotoją.

Naujienų portalui lrytas.lt susisekus su Egidijumi Dragūnu ir paprašius pakomentuoti situaciją, šis jautėsi šiek tiek perlenkęs lazdą.

„Čia kažkokia sena jau istorija, žinai, tiesiog susitikom ir išsiaiškinom. Čia, žinai, kai turi, žinai, visokių komentarų iš šono tokių neteisingų, tai gal susikaupia truputėlį taip.

Nieko čia baisaus neatsitiko, gal taip nereikėjo žiauriai, bet yra kaip yra“, – naujienų portalui lrytas.lt situaciją ramiai komentavo Egidijus Dragūnas.

Tačiau kaip ir kodėl atlikėjas pateko į kovotojų persirengimo kambarį – lieka neaišku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.