EUROLYGA 2023

Išsekęs D. Rapšys pasakė „stop“ ir nusprendė pailsėti: „Labai trūksta miego“

„Jaučiausi išsekęs po vakarykščio plaukimo“, – socialiniuose tinkluose apie savijautą rašė Europos čempionu tapęs Danas Rapšys.

D.Rapšys du kartus triumfavo Europos čempionate ir nusprendė pailsėti.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
D.Rapšys du kartus triumfavo Europos čempionate ir nusprendė pailsėti.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 6, 2019, 3:56 PM

Geriausias Lietuvos plaukikas Škotijoje vykstančiame Europos čempionate jau nuskynė du aukso medalius.

Jis trečiadienį be didesnio vargo triumfavo 400 metrų plaukimo laisvuoju stiliumi distancijoje, o ketvirtadienį išplėšė 200 metrų laisvuoju stiliumi rungties auksą.

Lietuvis startavo šeštuoju takeliu. Daugiau kaip 150 metrų lietuvis laikėsi ketvirtoje vietoje ir neatrodė, kad galės kažką nuveikti.

 

Tačiau tai buvo tik taktika: D.Rapšys per paskutiniuosius 50 metrų atrodė visa galva aukštesnis už varžovus ir iškovojo dar vieną auksą bei apgynė prieš dvejus metus laimėtą titulą.

„Smagu – antras Europos čempionato auksas. Jaučiausi išsekęs po vakarykščio plaukimo. Teko sukaupti paskutines jėgas – tai ir padariau.

Labai trūksta miego, nes varžybos įtemptos, labai mažai lieka laiko pailsėti, pamiegoti, todėl galima sakyti, jog tam tikra prasme Europos čempionatą baigiau! Penktadienį ilsėsiuosi, o likusias dvi dienas išbandysiu kitus būdus.

Dėkoju už palaikymą visiems!“, – rašė D.Rapšys.

Sportininkas penktadienį turėjo plaukti 200 metrų kompleksiniu būdu rungties atrankoje, tačiau nusprendė pailsėti. Savaitgalį D.Rapšys jėgas išbandys 200 metrų peteliške plaukime ir 100 metrų nuotolyje kompleksiniu būdu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.