EUROLYGA 2023

Jaunimo rinktinės stovyklą paliko pirmieji žaidėjai

Intensyviai sausio 6-12 dienomis Vilniuje pasaulio jaunimo IIA diviziono čempionatui besiruošianti Lietuvos rinktinė šiandien priėmė pirmuosius sprendimus renkant galutinę sudėtį pirmenybėms.

Lietuvos ledo ritulio jaunimo rinktinę paliko pirmieji žaidėjai.<br>hockey.lt nuotr.
Lietuvos ledo ritulio jaunimo rinktinę paliko pirmieji žaidėjai.<br>hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 31, 2019, 8:03 PM

Gruodžio 27 dieną prasidėjusioje stovykloje visi kiti žaidėjai kibo į darbus negailėdami savęs, o dėl didžiulės konkurencijos rinktinės treneriams teko nelengvas iššūkis sprendžiant, kurie žaidėjai paliks stovyklą dar prieš kontrolinius mačus.

Galiausiai buvo nuspręsta, jog rinktinei šiemet nepadės gynėjai Justas Fedorovičius ir Artiomas Starovoitovas, puolėjai Arnas Palšauskas ir Nikita Volochas bei vartininkas Tadas Ramanauskas. Rinktinės trenerių štabas dėkoja šiems žaidėjams už atvykimą į stovyklą, nuoširdų darbą ir didžiulį norą atstovauti savo šalį.

Likę ledo ritulininkai tęs lemiamą pasiruošimo pasaulio čempionatui etapą. Artimiausiu metu rinktinė sužais ir du draugiškus mačus – sausio 2 dieną 18:45 val. Elektrėnų ledo rūmuose lietuviai išbandys jėgas su japonais, o sausio 4 dieną 16:30 val. Vilniaus „Pramogų“ arenoje sužais rungtynes su Didžiosios Britanijos rinktine.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.