EUROLYGA 2023

Dėl televizinės painiavos kai kurie rusų aistruoliai šventė, nors jų komanda pralaimėjo

Kai kurie Rusijos ledo ritulio aistruoliai savaitgalį šventė pergalę, nors jų komanda pralaimėjo pasaulio jaunimo čempionatą, kadangi per vieną iš televizijų buvo kartojamas senas vaizdo įrašas.

Per pasaulio čempionato finalą netrūko kuriozų.<br>Imago/Scanpix nuotr.
Per pasaulio čempionato finalą netrūko kuriozų.<br>Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Raimondas Čiuplys

Jan 6, 2020, 4:41 PM

Dvi valstybinės televizijos sekmadienį tuo pačiu metu rodė finalą tarp Rusijos ir Kanados rinktinių. Vienas kanalas transliavo gyvai, o kitas – rodė 2011 metų įrašą.

Nors dauguma sirgalių, stebėjusių rungtynes per „Pirmąjį kanalą“, ir Rusijos žaidėjai reiškė nusivylimą dėl pralaimėjo Kanadai rezultatu 4:3, nemažai rusų per televiziją „Matč TV“ žiūrėjo prieš devynerius metus sužaistas įtemptas varžybas, kurias Rusijos komanda laimėjo rezultatu 5:3.

Kai kurie aistruoliai sveikino vieni kitus socialiniuose tinkluose arba skundėsi, kad žiniasklaida praneša klaidingus rezultatus. Buvo sunku pasakyti, kas iš jų iš tikrųjų buvo apgauti, o kas tiesiog juokavo.

Futbolininkas Dmitrijus Tarasovas „Instagram“ parašė: „Gerai padirbėjote, vaikinai, sveikinimai pasiekus pergalę.“ Po to, kai šis įrašas sulaukė daug pašaipų, D.Tarasovas paskelbė, kad tai buvęs pokštas jam pralošus vieną stalo žaidimą su šeima.

Gyvenimo būdo tinklaraštį rašanti Jana Tarasenko, Sent Luiso ledo ritulio komandos „Blues“ puolėjo Vladimiro Tarasenkos žmona, „Instagram“ pranešė, kad jos vyras 10 minučių žiūrėjo 2011-ųjų rungtynes manydamas, kad tai tiesioginė transliacija, „kol jose pamatė save“.

V.Tarasenka žaidė 2011-aisiais triumfavusioje Rusijos komandoje, bet dabar, būdamas 28-erių, jis yra gerokai per senas žaisti jaunimo čempionate.

Kol kas neaišku, kodėl „Matč TV“ nusprendė rodyti 2011 metų finalą tuo pačiu metu, kai vyko tiesioginė transliacija. Anksčiau ši televizija tiesiogiai parodė pasaulio jaunimo čempionato rungtynių, bet rungtynes dėl medalių transliavo tik „Pirmasis kanalas“.

„Matč TV“ kol kas neatsakė į prašymus pakomentuoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.