EUROLYGA 2023

Rusijos olimpinės čempionės mokestis už kvailumą: patikėjo milijonus rublių mistinei būrėjai

Rusijos olimpinė čempionė Adelina Sotnikova skaudžiai nukentėjo savo šalyje nuo tariamos būrėjos, kuri turėjo sugrąžinti mylimąjį.

 Rusijos olimpinė čempionė Adelina Sotnikova skaudžiai nukentėjo savo šalyje nuo tariamos būrėjos.<br> Tass/Scanpix nuotr.
 Rusijos olimpinė čempionė Adelina Sotnikova skaudžiai nukentėjo savo šalyje nuo tariamos būrėjos.<br> Tass/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 7, 2020, 10:18 PM

Rusijos žiniasklaida praneša, kad 23-ejų dailiojo čiuožimo atstovė mistinei burtininkai pervedė 2 milijonus rublių (apie 30 tūkst. eurų).

2014 metų Sočio olimpinių žaidynių nugalėtoja būrėją surado socialiniuose tinkluose ir po susirašinėjimo patikėjo jos galiomis. Moterys net nebuvo susitikusios ir A.Sotnikova atsipeikėjo tik praradusi krūvą pinigų. Be to, mylimojo susigrąžinti nepavyko, o būrėja pradingo su pinigais.

„Tai yra mokestis už kvailumą“, – karčių replikų apie skandalingą istoriją nevengė newizv.ru portalas.

Sportininkė po incidento kreipėsi į teisėsauga, tačiau šiai pavyko tik sulaikyti nusikaltimo bendrininkus. Pati būrėja dingo kažkur Ukrainoje, o A.Sotnikova pinigų taip ir neatgavo.

A.Sotnikova išgarsėjo būtent 2014 metais, kuomet būdama vos 17-os metų laimėjo aukso medalį. Tiesa, jos šlovė ilgai netruko ir vėliau pralaimėjo konkurencinę kovą kitoms Rusijos dailiojo čiuožimo žvaigždutėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.