EUROLYGA 2023

Po Vyriausybės nutarimo – svarbi žinia Lietuvos sporto lygoms: lieka du keliai

Ketvirtadienį vis daugėjant pranešimų apie pasaulyje siaučiančio koronaviruso užsikrėtimus ir mirtis griežtų veiksmų ėmėsi ir Lietuva.

Artimiausiu metu sporto lygos gali būti arba sustabdytos, arba vykti be žiūrovų.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Artimiausiu metu sporto lygos gali būti arba sustabdytos, arba vykti be žiūrovų.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 12, 2020, 3:35 PM

Nutarta, kad nuo kovo 13 dienos dėl koronaviruso grėsmės visoje Lietuvoje draudžiami masiniai renginiai, kuriuose dalyvauja daugiau nei 100 žmonių, mažiausiai dviem savaitėms stabdoma ugdymo įstaigų veikla, įvedami ir kelionių ribojimai. Tokį sprendimą priėmė dėl tolesnių koronaviruso proveržio stabdymo veiksnių į skubų posėdį susirinkę Vyriausybės ir Ekstremaliųjų situacijų operacijų centro atstovai.

Tai neabejotinai palies ir Lietuvos sportą. Kol kas yra įmanomi du galimi scenarijai: laikinai stabdyti vykstančius Lietuvos čempionatus arba žaisti be žiūrovų.

Sprendimą jau priėmė Nacionalinė krepšinio lyga (NKL), kuri ketina tęsti pirmenybes komandoms žaidžiant be žiūrovų. Tuo tarpu Lietuvos krepšinio lyga (LKL) sprendimą dėl pirmenybių ateities priims penktadienį.

Visai gali būti, kad vos prasidėjęs Lietuvos futbolo A lygos čempionatas gali būti laikinai sustabdytas jau pirmojo turo. Kol kas artimiausios rungtynės numatytos penktadienį, kuomet Vilniaus „Žalgiris“ namuose priims kitą sostinės klubą – „Riterius“.

Ketvirtadienį ryte laikinai atšaukti savo lygų rungtynes nusprendė NBA, Eurolyga, visi vietiniai čempionatai stabdomi Italijoje, Ispanijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.