EUROLYGA 2023

Jau ir NHL: koronavirusu užsikrėtė „Senators“ ledo ritulininkas

Pakankamai ilgai besilaikiusi pajėgiausia ledo ritulio lyga NHL paskelbė, kad ir joje užfiksuotas pirmasis užsikrėtimo koronavirusu atvejis. Apie susirgusį ledo ritulininką paskelbė „Ottawa Senators“ klubas.

 „Senators“ neatskleidė, kuris sportininkas susirgo, tačiau pabrėžė, kad jis yra izoliacijoje, o simptomai nėra sunkūs.<br> AP/Scanpix nuotr.
 „Senators“ neatskleidė, kuris sportininkas susirgo, tačiau pabrėžė, kad jis yra izoliacijoje, o simptomai nėra sunkūs.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-03-18 09:46

„Senators“ neatskleidė, kuris sportininkas susirgo, tačiau pabrėžė, kad jis yra izoliacijoje, o simptomai nėra sunkūs. „Senators“ dabar kartu su specialistais bando nustatyti visus, kurie galėjo kontaktuoti su žaidėju.

Dėl užsikrėtimo izoliuoti visi „Senators“ klubo žaidėjai.

NHL praėjusią savaitę sustabdė sezoną. Lyga žaidėjams nurodė, kad šie turėtų likti savo klubų miestuose. Pirmadienį NHL žaidėjams nurodė, kad jie gali keliauti namo, net jeigu jie – ne Šiaurės Amerikoje.

NHL sprendimą sustabdyti čempionatą priėmė dėl situacijos NBA, kur plinta koronavirusas. NBA ir NHL klubai dalinasi tomis pačiomis arenomis ir persirengimo kambariais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.