EUROLYGA 2023

Atšaukto Vimbldono turnyro vadovas: „Šiemet gali išvis nebūti jokio teniso“

Koronaviruso pandemija privertė atšaukti prestižinį Vimbldono teniso turnyrą, bet tai gali būti ne vienintelė „Grand Slam“ serijos auka. „US Open“ turnyras kol kas lieka kalendoriuje, o atvirojo Prancūzijos čempionato rengėjai jį nukėlė į rudenį, bet nėra jokių garantijų, kad šie turnyrai įvyks.

Vimbldono turnyras buvo apdraustas.<br> Scanpix nuotr.
Vimbldono turnyras buvo apdraustas.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 4, 2020, 11:56 AM

„Esu optimistas, nors dažniau būnu pesimistas. Vis dar turiu viltį, kad įmanoma sužaisti amerikietiškąjį kietos dangos sezoną, „Masters“ ir „Premiers“ turnyrus Monrealyje, Toronte ir Sinsinatyje. Bet visi suprantame, kad tai mažai tikėtina šiuo metu, – „The Guardian“ pareiškė Vimbldono turnyro vadovas Richardas Lewisas.

Vis dėlto įmanomas ir toks scenarijus, kad šiemet jau neįvyks joks turnyras.

„Man neatrodo visiškai nerealus teiginys, kad šiemet jau nebus jokio teniso. Bet norėčiau galvoti, kad viskas aprims ir turnyrai įvyks vėliau“, – kalbėjo anglas.

Artimiausias Vimbldono turnyras prasidės 2021 metų birželio 28-ąją. Kol kas belieka spėlioti, kaip iki to laiko pasikeis žaidėjų sportinė forma.

„Norėčiau, kad kitais metais pas mus dar atvyktų Roger Federeris ir Serena Williams“, – sakė R.Lewisas teniso legendas, kurios laimėjo po 15 „Grand Slam“ titulų.

Šiemet Vimbldono rengėjai tikėjosi gauti apie 250 mln. svarų pajamų, tačiau jų nuostoliai nebus tokie dideli kaip galima pagalvoti.

„Laimė, kad turime draudimą. Draudikai ir brokeriai kol kas dirba puikiai, bet dar liko daug reikalų. Draudimas padės išsilaikyti, bet konkretūs skaičiai bus žinomi po kelių mėnesių“, – teigė britas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.