EUROLYGA 2023

Savaitgalis Baltarusijoje: auksas A. Lukašenkai, „virtualūs“ sirgaliai ir užstrigęs žaidėjas

Baltarusijoje toliau tęsia savo futbolo čempionatą, o per katalikų Velykų savaitgalį buvo žaidžiamos 4-ojo turo rungtynes. Be to, veiksmo netrūko ir už futbolo aikštės ribų.

 Savaitgalį Baltarusijoje ir toliau vyko sporto renginiai.<br> Lrytas.lt montažas
 Savaitgalį Baltarusijoje ir toliau vyko sporto renginiai.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 13, 2020, 4:47 PM, atnaujinta Apr 13, 2020, 6:50 PM

Ant ledo žengęs šalies prezidentas Aliaksandras Lukašenka gali pasidžiaugti iškovojęs aukso medalį.

Baltarusijos vadovas kartu su savo aplinka Minske šeštadienį sužaidė antrąsias mėgėjų čempionato finalo serijos rungtynes. Titulą iškovojęs prezidentas po dvikovos užsikabino medalį ir sau ant kaklo.

Tuo tarpu futbolo gerbėjų dėmesys labiausiai krypo ir Bresto „Dinamo“ bei „Isloch“ komandos rungtynes. Šeimininkai iš Bresto savo varžovus įveikė 3:1, tačiau nors tribūnose mažėja sirgalių, bet „Dinamo“ gali pasigirti ir savo virtualių sirgalių armija.

baltarusija-vel-nustebino-demesio-centre-atsidure-virtualus-baltarusija-vel-nustebino-demesio-centre-atsidure-virtualus-sirgaliai-tribunose-14414549/"="">sirgaliai-tribunose-14414549/"" target="_blank">Tai jau ne pirmas kartas kuomet Bresto stadione galima išvysti tokius aistruolius.

Kurioziška situacija užfiksuota buvo ir kitos Baltarusijos lygos rungtynėse. Dvikovos tarp „Slutsk“ ir „Vitebsk“ komandų baigėsi lygiosiomis 1:1, tačiau daugiau buvo aptarinėjama, kaip „Slutsk“ žaidėjas rungtynių pabaigoje užstrigo reklaminiame stende.

Pirmadienio popietės duomenimis Baltarusijoje COVID-19 virusu užsikrėtę buvo 2919 žmonių, o šalyje nuo jo mirė 29 žmonės.

Baltarusija ir toliau išlieka vienintele šalimi Europoje, kurioje nėra sustabdytas futbolo čempionatas

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.