EUROLYGA 2023

Koronavirusą įveikęs T. Tamašauskas po ilgos pertraukos grįžo pas savo šeimą

Koronavirusu susirgęs ir nuo jo pasveikęs boksininkas Tadas Tamašauskas pagaliau grįžo į namus pas savo šeimą, su kuria normaliai nesimatė nuo vasario 1 dienos. Šia džiugia naujiena T.Tamašauskas pasidalino socialiniuose tinkluose.

Tadas Tamašauskas (dešinėje) sugrįžo pas savo šeimą.<br>S.Čirbos nuotr.
Tadas Tamašauskas (dešinėje) sugrįžo pas savo šeimą.<br>S.Čirbos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 16, 2020, 3:57 PM

30-metis sportininkas antradienį atliko antrąjį COVID-19, kuris buvo neigiamas ir T.Tamašauskas galėjo grįžti namo. Apie savo užsikrėtimą ir pasveikimą boksininkas pranešė per šventes.

„Šitą „kovą“ laimėjau, kai buvo atliktas pakartotinas testas per šv. Velykas“, – apie netikėtai atsiradusį priešą už ringo ribų socialiniuose tinkluose tuomet rašė T.Tamašauskas.

T.Tamašauskas su kitais Lietuvos boksininkas kovo mėnesio viduryje Londone dalyvavo olimpinėje atrankoje, nors tuo metu daugelyje Europos šalių sporto renginiai jau buvo sustabdyti. Pats sortininkas spėjo tik kartą žengti į ringą, galiausiai turnyras taip pat buvo atšauktas, o vėliau pranešta, kad užsikrėtė po tris Turkijos ir Kroatijos rinktinės narius, kurie dalyvavo šiame turnyre.

Turkijos gretose susirgo du boksininkai ir treneris, o pas kroatus – du treneriai ir boksininkas. Prieš pat atrankos turnyrą septyni Lietuvos boksininkai sportavo būtent su turkais.

Grįžęs į Lietuvą iš Londono T.Tamašauskas, kaip ir buvo privaloma, izoliavosi su savo treneriu 14 dienos karantinui. Ryškesnių simptomų sportininkas nejautė, nors ir buvo užpuolusi sloga, kartais jausdavosi bendras silpnumas.

Nenorėdamas rizikuoti, po priverstinio karantino T.Tamašauskas nusprendė, kad prieš grįžtant pas savo šeimą reikia pasitikrinti dėl COVID-19 viruso. Nieko blogo neįtardamas sportininkas po penkių dienų sužinojo, kad testas teigiamas.

Tuomet sekė patikra Santariškėse, vėliau T.Tamašauskas buvo išleistas gydytis izoliavus namuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.