EUROLYGA 2023

Niūrios A. Murray prognozės: „Tenisas į normalų gyvenimą grįš vienas paskutiniųjų“

Šiuo metu net trys iš keturių teniso „Grand Slam“ turnyrų yra paveikti pasaulyje siaučiančio COVID-19 viruso. Vimbldonas savo turnyrą jau atšaukė, „French Open“ nukeltas bent jau iki rugsėjo, o „US Open“ organizatoriai su nekantrumu stebi situaciją visame pasaulyje.

 Andy Murray pateikė savo prognozes.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Andy Murray pateikė savo prognozes.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-04-28 19:52, atnaujinta 2020-04-29 17:35

Tačiau olimpinis čempionas ir buvusi pirmoji pasaulio raketė Andy Murray įsitikinęs, kad jo mylimos sporto šakos laukia sunkus laikotarpis.

Tenisas į normalų gyvenimą grįš vienas iš paskutinių“, – CNN pasakojo škotas.

A.Murray tokį scenarijų grindžia dėl apribojimų keliauti ir perspėja visus teniso gerbėjus – teks palaukti.

„Tarkime reikalai Europoje pagerėja ir gali vykti „French Open“ turnyras Prancūzijoje. Tačiau kai kurios šalys susiduria su bėdomis. Sakykime su virusu sunkiai tvarkytis ima Pietų Amerikos žemyno šalys ir iš jų atvykstantys žmonės nebūna įleidžiami. Tiksliau jie negali atvykti.

Tuomet turime turnyrą, kuriame negali dalyvauti tam tikrų šalių ar regionų sportininkai. Turnyras nuo to tik nukentės“, – įsitikinęs A.Murray.

Toks scenarijus labiausiai pakenktų stambiausiems turnyrams, į kuriuos suvažiuoji tenisininkai ir sirgaliai ir viso pasaulio.

32-ejų sportininkas mano, kad tenisas į normalų gyvenimą galės sugrįžti tik tada, kai pasaulyje žmonės vėl ims laisvai keliauti.

Pasaulyje koronavirusu užsikrėtimo atvejų buvo patvirtinta daugiau nei 3 milijonai, o nuo jo mirė per 300 tūkstančių žmonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.