EUROLYGA 2023

C. McGregoras pašėlo: H. Nurmagomedovą išvadino žiurke, o J. Gaethje grasino mirtimi Sulaukė dagestaniečio atsako

Conoras McGregoras pirmadienio vakarą kaip reikiant pasismagino socialiniame tinkle „Twitter“. Kovotojas negailėjo kritikos aršiausiam savo varžovui Habibui Nurmagomedovui, kurį išvadino žiurke ir homoseksualu.

 C. Mcgregoras pašėlo: H. Nurmagomedovą išvadino žiurke, o J. Gaethje grąsino mirtimi.<br> Twitter nuotr.
 C. Mcgregoras pašėlo: H. Nurmagomedovą išvadino žiurke, o J. Gaethje grąsino mirtimi.<br> Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 12, 2020, 3:47 PM, atnaujinta May 12, 2020, 3:55 PM

„Sirgaliai sporte yra svarbiausi. Iki šios nakties buvau nusiteikęs prieš kovas be sirgalių, bet man bus garbė parodyti savo jėgą ir be ovacijų. Kita kova vyks prieš Justiną Gaethje, nes Habibas yra didžiausias bailys šiame sporte. Galiu tai garantuoti“, – tiradą pradėjo airis.

J.Gaethje praėjusį savaitgalį įveikė Tony Fergusoną, o po kovos pareiškė, kad yra pasiruošęs stoti į kovą su H.Nurmagomedovu. Tai supykdė Airijos sporto žvaigždę.

„J.Gaethje, nėra jokios prasmės kovoti prieš žmogų, kuris moka tik apsikabinti kojas. Visi tai supranta. Pabandyk atlaikyti rimtą iššūkį. Aš tave sudorosiu, o iš tavo dantų pasidarysiu karolių pakabuką. Dar pratarsi žodį apie mano, kaip tėvo, įgūdžius? Tu miręs“, – rėžė C.McGregoras.

Galiausiai airio žodžių tirados sulaukė ir H.Nurmagomedovas.

„Habibai, tu esi absoliuti gėda. Eilinį kartą slepiesi kaip žiurkė. Aš jau ne kartą tai sakiau, o kiti tai puikiai matė. Dar kartą paaiškėjo tai, kas seniai buvo aišku. Esi kovinio sporto gėda“, – rašė C.McGregoras.

Netrukus kovotojas pasidalijo nuotrauka, kurioje H.Nurmagomedovas su savo draugais ir komandos nariais laiką leidžia pirtyje.

„Taip, kojų apsikabinimas. Kojų apsikabinimas ir maudynės mažoje vonioje su grupe vyrų, kuomet jie liečia vienas kitam kojas.

Kas čia per nesąmonės vyksta?“, – savo sekėjų klausė airis.

Antradienio rytą C.McGregoro paskyra jau buvo „švari“. Tačiau airis sulaukė H.Nurmagomedovo atsako. Kovotojas pasidalijo nuotrauka, kurioje smaugia C.McGregorą.

„Taip, mes pamename tave. Tą vakarą tu buvai labai malonus, išlik tokiu pačiu, nevaidink“, – rašė kovotojas.

Vėliau kovotojas pridėjo dar keletą žinučių: „Ar pamiršai, kaip aš tave įveikiau, vėl rašinėji girtas? Sudaužiau tave stovėsenoje, nugalėjau imtynėse, aš tave sunaikinau. Galiausiai priverčiau tave pasiduoti“, – kovą prisimena H.Nurmagomedovas.

Prasidėjus koronaviruso pandemijai C.McGregoras pakilo sirgalių akyse, kuomet paaukojo 1 mln. JAV dolerių Airijos ligoninėms. Vis dėlto pirmadienio nakties linksmybės jo sirgalių nenudžiugino. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.