EUROLYGA 2023

NFL žvaigždės linksmybės vos nesibaigė tragedija: žmona nutaikė ginklą, jos draugės – peilius

Nacionalinės futbolo lygos (NFL) žvaigždės Earlo Thomaso gyvenime – tamsūs debesys. JAV žiniasklaida praneša, kad sportininko žmona Nina Thomas aptiko savo vyrą su kitomis moterimis ir, nutaikiusi ginklą, grasino šausianti.

 Earlas Thomas.<br> Twitter nuotr.
 Earlas Thomas.<br> Twitter nuotr.
Nina Thomas.
Nina Thomas.
 Earlas Thomas.
 Earlas Thomas.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

May 13, 2020, 7:07 AM

„Baltimore Revans“ komandoje rungtyniaujantis 31-erių E.Thomas nusprendė pailsėti nuo vedybinio gyvenimo ir nutarė praleisti laiką su kitomis moterimis. Amerikietiško futbolo žvaigždė kartu su broliu išsinuomojo butą, kuriame ir turėjo vykti planuotas vakarėlis.

E.Thomaso žmona pasigedo vyro, tad ėmė domėtis, kur jis galėtų būti. Nina nusprendė patikrinti futbolininko „Snapchat“ paskyrą, kurioje pamatė vyro nuotraukas su kitomis moterimis. Įtūžusi žmona į pagalbą pasikvietė dvi drauges, čiupo vyrui priklausantį 9 mm „Berreta“ pistoletą ir patraukė link „linksmybių“ namo.

Nina drąsiai žengė pro duris, kai miegamajame aptiko savo vyrą, jo brolį ir dvi moteris, kurios buvo visiškai nuogos. Nina išsitraukė ginklą ir nukreipė jį į savo vyrą.

Įniršusi moteris ėmė rėkti ant kambaryje esančių merginų, tačiau NFL žvaigždė E.Thomas greitai čiupo savo žmonai už rankos ir atėmė ginklą.

Kaip vėliau paaiškėjo, pistoletas buvo užtaisytas, o Ninos draugės buvo apsiginklavusios peiliais.

Žmona vėliau teisinosi, kad norėjo tik įbauginti savo vyrą, be to, teigė, net nenutuokusi, kad ginklas yra užtaisytas.

Į įvykio vietą suskubo policijos pareigūnai, kurie areštavo moterį ir jos drauges. Ninai pareikšti kaltinimai dėl neteisėto įsilaužimo į svetimą erdvę ir pasikėsinimo į ginkluotą nusikaltimą.

„Tai ne jūsų reikalas, – socialiniame tinkle „Instagram“ kalbėjo 10 mln. JAV dolerių per metus uždirbantis E.Thomas. – Mane erzina, kad tai buvo viešai nušviesta, bet tai yra šių dienų pasaulis. Tokie dalykai nutinka, nors mes ir bandome gyventi kaip įmanoma geriau. Vis dėlto kartais nutinka neplanuoti dalykai.“

Vėliau Nina buvo paleista iš įkalinimo įstaigos už 25 tūkst. JAV dolerių užstatą.

55 mln. JAV dolerių kontraktą turintis E.Thomas net septynis kartus dalyvavo NFL „Visų žvaigždžių“ mače. Be to, jis net tris kartus pateko į geriausią sezono komandą, o 2014 m. laimėjo „Super Bowl“.

Pora susituokė 2016 m. ir augina tris vaikus, tačiau tai buvo jau nebe pirmas poros konfliktas. Pranešama, kad Nina nuolat priekaištauja savo vyrui dėl lengvabūdiško gyvenimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.