EUROLYGA 2023

Skandalingojo L. Armstrongo išpažintis: po išpuolio prie baro – visus nustebinęs sportininko atsakas

Skandalingai pagarsėjęs dviratininkas Lance'as Armstrongas karantino laikotarpiu pasirodžiusioje ESPN dokumentikoje atskleidė daugiau detalių iš savo gyvenimo po įvykių dėl dopingo.

 Lance'as Armstrongas papasakojo apie nutikimą prie vieno baro.<br> AP/Scanpix nuotr.
 Lance'as Armstrongas papasakojo apie nutikimą prie vieno baro.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 25, 2020, 8:08 PM

48-erių sportininkas 2012 metais dėl dopingo vartojimo buvo diskvalifikuotas iki gyvenimo pabaigos, o iš buvusio „US Postal“ ir „Discovery Channel“ dviratininko Tarptautinė dviračių sąjunga (UCI) oficialiai atėmė ne tik septynis „Tour de France“ čempiono titulus, bet ir visas pergales šių prestižinių daugiadienių lenktynių etapuose bei kitose varžybose nuo 1998 iki 2010 metų.

Vėliau dviratininkas oficialiai prisipažino vartojęs dpingą.

Amerikietis dokumentikoje papasakojo, kaip po šio įvykio pasikeitė jo gyvenimas.

„Po šio įvykio aš sau pasakiau, kad nuo šiol bet kada prie manęs gali prieiti žmonės ir iškeikti. Tačiau praėjo kelios dienos ir niekas nebuvo priėjęs. Praėjo keli mėnesiai, galiausiai bėgo metai.

Aš visada jaučiau, kuomet kažkas nori man kažką pasakyti, bet tokių nebuvo. Prireikė penkerių metų“, – prisiminė L.Armstrongas.

Dviratininkas vėliau papasakojo ape įvykį prie vietinio baro, kuris galėjo baigtis labai nemaloniomis muštynėmis.

„Aš buvau apsistojęs nuomojame name ir išsikviečiau taksi. Atvažiavęs vairuotojas gatvėje sustoje tiesiai priešais barą. Perėjau į kitą gatvės pusę, o tuomet atsistojo vyriškis ir ėmė siųsti mane velniop, vadindamas sumautu sukčiumi. Per trumpą laiką jų susirinko šeši ar septyni žmonės ir visi keikė mane.

Mano draugė pasiūlė sėstis į mašiną, nes ji galvojo, kad aš tuoj prieisiu į trenksiu į veidą vienam iš jų. Tai būtų buvusi labai bloga idėja“, – kalbėjo L.Armstrongas.

Amerikietis sugalvojo nestandartinį sprendimą dėl jį gatvėje užpuolusios grupės žmonių.

„Aš buvau šoke ir įsiutęs. Turėjau kažko imtis. Aš negalėjau, kad tokie dalykai tęstųsi. Aš paskambinau į barą, daviau savo kreditinės kortelės numerį ir pasakiau, kad nesvarbu, ką jie valgo ir geria, nesvarbu, kiek tai brangu bus – aš apmokėsiu. 

Tačiau turėjau vieną sąlygą – barmenai turėjo pasakyti jiems, kad L.Armstrongas juos myli ir viskuo pasirūpino“, – atskleidė dviratininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.