EUROLYGA 2023

Lrytas.lt žurnalistui R. Suslavičiui už straipsnių ciklą „Pradingę sporto objektai Lietuvoje“ – įvertinimas

Išskirtinį dėmesį pradingusiems Lietuvos sporto objektams skyręs lrytas.lt žurnalistas Rokas Suslavičius tapo ketvirtuoju šių metų Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) kūrybinio konkurso nugalėtoju.

R.Suslavičius.<br>T.Bauro nuotr.
R.Suslavičius.<br>T.Bauro nuotr.
R.Suslavičius.<br>T.Bauro nuotr.
R.Suslavičius.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 27, 2020, 12:42 PM

Biatlonui atsidavęs R.Suslavičius įvertinimą gavo už keturių straipsnių ciklą „Pradingę sporto objektai Lietuvoje“, kuriame apžvelgė ne tik skandalingą „Žalgirio“ bazės Antakalnyje istoriją – skaitytojai galėjo prisiminti arba sužinoti apie biatlonininkų šūvius Sapieginėje, Kalnų parko paslaptis ir skaudulius.

„Balandžio mėnesio geriausio sporto žurnalistikos darbo rinkimuose R.Suslavičiaus keturių straipsnių ciklui apie pradingusius sporto objektus pirmąją vietą skyrė net šeši iš septynių konkurso komisijos narių. Už pirmą vietą buvo skiriami 3 taškai, už antrąją – 2, už trečiąją – 1.

Net 18 taškų surinkęs nugalėtojas įtikinamai aplenkė artimiausius konkurentus“, – rašoma lszf.lt.

R.Suslavičius prie lrytas.lt komandos prisidėjo 2018 metais. Jis - atsidavęs biatlonininkas. Nuo 2006-2007 metų iki 2018-ųjų R.Suslavičius priklausė įvairaus amžiaus Lietuvos biatlono rinktinėms. Netgi pradėjęs dirbti žiniasklaidoje jis ir toliau puoselėja meilę šiai sporto šakai ir startuoja tarptautinėse varžybose.

„Aš užaugau Antakalnyje, čia įveikta tūkstančiai kilometrų sportuojant, o be to, esu baigęs istorijos specialybę. Aplink Antakalnį yra daugybė jau pamirštų objektų, kurie turi savo įdomias istorijas. Galiausiai ryžausi, kad bent kelios jų nugultų į tekstą ir pasiektų skaitytojus“, – apie idėją atgaivinti prisiminimus ir supažindinti jaunesnius lrytas.lt skaitytojus su legendiniais sporto objektais kalbėjo R.Suslavičius.

Čia galite perskaityti įvertinimo sulaukusius R.Suslavičius darbus.

„Biatlonininkų šūvius Sapieginėje jau pamena nedaugelis“ (1 dalis)

„Skandalinga „Žalgirio“ bazės Antakalnyje istorija“ (2 dalis)

„Kalnų parko paslaptys ir skauduliai“ (3 dalis)

„Egzotiškos sporto šakos gyvenimas ir mirtis“ (4 dalis)

Antrąją vietą užėmęs sportas.info žurnalistės Marytės Marcinkevičiūtės straipsnis apie daugkartinio Lietuvos ieties metimo rekordininko ir čempiono Edmunto Matusevičiaus darbą likviduojant Černobylio atominės elektrinės sprogimo padarinius pelnė 6 taškus. Trečioji vieta atiteko Astai Žukaitei, LNK žiniose papasakojusiai apie dingusias olimpines žaidynes ir dužusias sportininkų viltis. Šiam darbui komisija skyrė 4 taškus

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.