EUROLYGA 2023

Laiminga, kad liko gyva: 11-metė per treniruotę patyrė kaukolės lūžį

Riedlenčių sporto jaunoji žvaigždutė Sky Brown patyrė kraupų incidentą treniruotės metu, kuris vos nekainavo jai gyvybės.

 Sky Brown patyrė rimtą traumą.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Sky Brown patyrė rimtą traumą.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 4, 2020, 8:30 PM

BBC praneša, kad 11-metė sportininkė Kalifornijoje krito iš beveik 5 metrų aukščio nepavykus triukui ir į ligoninę buvo nugabenta sraigtasparniu.

„Aš laikiau ją savo rankose, o ji kraujavo ir praradinėjo sąmonę, kol laukė pagalbos. Praleidome visą naktį išsigandę ir nežinomybėje ar Sky išgyvens kol medikai ja rūpinosi. Mes meldėme Dievo, kad suteiktų jai antrąjį šansą.

Jai skilo kaukolė keliose vietose, kairė ranka, ant kurios nusileido, lūžo keliose vietose, susilaužė pirštus, susitrenkė plaučius. Tačiau po keturių dienų ji jau sėdėjo su manimi atgavusi atmintį, šypsojosi.

Medikai stebėjosi, kad ji taip greitai sveiksta“, – pasakojo jos tėtis.

S.Brown 2020 metais Tokijo olimpinės žaidynėse turėjo tapti jauniausia Jungtinės Karalystės olimpiete, tačiau renginys buvo perkeltas į 2021 metus. Jai tuomet bus 13 metų ir ji vistiek turėtų tapti jauniausia savo šalies sportininke.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.