EUROLYGA 2023

Lietuvos golfo federacijos prezidentu antrajai kadencijai išrinktas Č. Okinčicas

Lietuvos golfo federacijos narių visuotiniame susirinkime prezidentu antrai kadencijai išrinktas Nepriklausomybės atkūrimo akto signataras Česlavas Okinčicas.

 Č.Okinčicas perrinktas antrai kadencijai.<br> LGF nuotr.
 Č.Okinčicas perrinktas antrai kadencijai.<br> LGF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 5, 2020, 10:01 AM

Perrinktajam prezidentui talkins ir naujai išrinkta Lietuvos golfo federacijos valdyba, kurią sudarys aktyvūs golfo bendruomenės nariai: Gediminas Mamkus, Gediminas Mackelis, Arūnas Starkus, Arūnas Kuraitis, Donatas Puodžiukynas bei Edmundas Antanaitis. Visuotiniame susirinkime taip pat pakeisti ir federacijos įstatai.

2020–2024 metai Lietuvos golfo federacijai bus ypač svarbūs. Pasak prezidento Č.Okinčico, laukiantiems iššūkiams jis ir jo komanda yra pasiruošę.

„Pirmasis ir svarbiausias uždavinys – pasitvirtinti ir pradėti įgyvendinti naująją Lietuvos golfo strategiją. Sportuojančių ir besidominčių šia puikia sporto šaka asmenų skaičiaus didinimas taip pat yra svarbi dalis, kuri gali būti pasiekta sujungiant kelis kertinius uždavinius – golfo priartinimą prie žmonių, t. y. daugiau galimybių išbandyti ir sportuoti golfą miestuose, parkuose ir kitose patogiose viešose vietose, taip pat plečiant jau vykdomus projektus mokyklose visoje Lietuvoje.

Svarbu nepamiršti ir mūsų jaunųjų talentų bei olimpinių vilčių – kartu su sportininkais sieksime sudaryti jiems pačias palankiausias sąlygas, siekiant patekti į Paryžiaus olimpines žaidynes“, – teigė antrai kadencijai išrinktas prezidentas Č.Okinčicas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.