EUROLYGA 2023

Naujokės prisipažinimas po akistatos su nuoga S. Williams: „Man buvo šokas savaitei“

Tenisininkė iš Rumunijos Alexandra Cadantu vaizdžiai prisiminė savo pirmąjį susitikimą su viena iš žinomiausių sportininkių pasaulyje Serena Williams.

 Serena Williams pati pripažino, kad jos kūno forma itin stambi.<br> AP/Scanpix nuotr.
 Serena Williams pati pripažino, kad jos kūno forma itin stambi.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-06-09 10:37

Dabar jau 30-metė 292-oji pasaulio raketė pokalbyje su „Digisport“ papasakojo, kad pirmą kartą S.Williams gyvai išvydo 2012 metais „Australian Open“ turnyro rūbinėje.

„Tuomet, kai pirmą kartą užsukau į rūbinę, ten jau buvo S.Williams. Ji buvo visiškai nuoga. Man buvo šokas savaitei, nes ji neįtikėtinai didelė ir stipri.

Net sunku įsivaizduoti, kaip ji gali taip gerai judėti teniso korte“, – kalbėjo A.Cadantu.

Jai tai buvo debiutinis didžioji kirčio teniso turnyras, tad nieko nuostabaus, kad JAV žvaigždė padarė įspūdį naujokei dėl savo kūno formų.

Amerikietė yra pati ne kartą užsiminusi apie savo dydį.

„Dar iki šiol nemėgstu savo rankų. Daugelis pamini, kad jos turi būti gerai ištreniruotas, tačiau manosios jau yra pernelyg daug išlavintos. Nors neturėčiau skųstis, nes su jomis uždirbu pinigus.

Mano pačios kūno forma yra stambi, didelė krūtinė, milžiniškas užpakalis. Štai mano sesė Venus atrodo, kaip modelis, yra aukšta“, – JAV žiniasklaidai yra prasitarusi S.Williams.

Pati Rumunijos tenisininkė aukščiausiai WTA reitinge buvo užkopusi iki 59-osios pozicijos 2014 metais. Tuo tarpu 38-erių S.Williams pirmoje reitingo vietoje buvo išsilaikusiu 319 savaičių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.