EUROLYGA 2023

Lenktynininkė metė sportą ir save atrado pikantiškoje veikloje

Lenktynėmis kliedėjusi australė Renee Gracie buvo daug maž žinoma šios šalies sportininkė, kuri startavo net keliose legendinėse „Bathurst 1000“ varžybose. Tačiau dabar R.Gracie save atrado ne sporte, o filmuose suaugusiems bei viešindama savo sekėjams intymias nuotraukas bei vaizdo įrašu už mėnesinį 12,5 JAV dolerių mokestį.

 R.Gracie iškeitė sportą į filmų kūrimq suaugusiems
 R.Gracie iškeitė sportą į filmų kūrimq suaugusiems
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 10, 2020, 2:12 PM

Apie lenktynes svajojusi mergina į auto sportą žengė būdama jau pilnamete – 18 metų, kai debiutavo Australijos taurės „Porsche Carrera“ taurėje ir tapo pirmąja sportininke šiose varžybose.

Tąkart debiutinėse kovose ji užėmė 19-ąją vietą, tačiau jau kitais metais sugebėjo palypėti iki 15 pozicijos.

Po šio pasirodymo jai buvo pasiūlyta vieta „Dunlop“ lenktynėse, kurios yra lyg jaunasis brolis „V8 Supercars“ serijos varžybų.

Nors sportininkei ne itin sekėsi kovoti dėl prizinių vietų lenktynėse, ją dėl įsimintinos išvaizdos ir įdomios vairavimo manieros 2015-siais pastebėjo kolegos ir pakvietė „Bathurst 1000“ varžybas.

Jau dešimtajame rate R.Gracie mašina paslydo ant trasoje atsiradusios tepalų dėmės, išslydo iš jos ir vožėsi į aptvarus – mechanikams vis dėlto pasisekė suremontuoti automobilį, tačiau galiausiai ji ir jos partneris finišą pasiekė atsilikdami nuo nugalėtojo 40 ratų.

Po metų mergina ir vėl sugrįžo į legendines lenktynes, „Ford“ komandą iškeitusi į „Nissan“. Tąkart jai pasisekė nepatirti jokių nesklandumų lenktynėse ir ji užėmė 14-ąją vietą.

Tačiau palyginus geras rezultatas nedavė jokių rimtesnių postūmių R.Gracie sportinėje karjeroje. Ji toliau save bandė „Super2“ varžybose, tačiau praradus rėmėjus sportininkė prarado ir vietą ekipoje.

Ilgokai be veiklos sėdėjusi mergina metė auto sportą ir pradėjo filmuoti filmukus suaugusiems. Ir dabar R.Gracie tikina, kad tai buvo teisingas jos žingsnis.

„Su lenktynėmis man nepasisekė. Manau, neužteko noro ir galiausiai supratau, kad nesu tokia gera, kaip apie save galvojau. Rezultatų nebuvo, tad ir rėmėjų nebuvo – dariau, ką galėjau, bet su svajone tapti garsia lenktynininke teko atsisveikinti, – teigė 25-erių mergina. – Man patinka, ką aš darau – ir nesvarbu, ką apie tai galvoja kiti.

Tikite ar ne, mano mama apie viską tai žino ir palaiko mane. Per dieną aš užsidirbu 2,5 tūkst. JAV dolerių ir po metų atsiskaitysiu su banku – ėmiau pinigus 30 metų, kad nusipirkčiau namą, o dabar tai padarysiu labai greitai. Vis dėlto, ir toliau sakysiu, kad lenktynės yra mano didžiausia aistra“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.