EUROLYGA 2023

Įspūdingų formų ukrainietę įkalbėjo kovoti MMA ringe

Galimai 13-ąjį krūtinės dydį turinti Ukrainos modelis Mila Kuznecova, dalyvavusi praėjusiais metais „Miss Universe Plus Size – 2019“ konkurse, rugsėjį debiutuos MMA kovose Tailande. Apie tai paskelbė turnyro rengėjai.

 instagram com. nuotr. 
 instagram com. nuotr. 
Įspūdingų formų ukrainietę įkalbėjo kovoti MMA ringe.<br> instagram com. nuotr. 
Įspūdingų formų ukrainietę įkalbėjo kovoti MMA ringe.<br> instagram com. nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 12, 2020, 11:08 PM

Pati moteris, kuri neturi jokios kovų oktagone patirties tikina, kad į Tailandą ji išvyks treniruotėms tuoj pat, kai tik bus atnaujintas dėl koronaviruso pandemijos nutrauktas susisiekimas lėktuvais su Tailandu.

Kol kas neaišku, kas bus M.Kuznecovos varžove turnyre, tačiau manoma, kad tai bus panašių parametrų moteris iš JAV, Didžiosios Britanijos ar Rusijos.

Ukrainietė išgarsėjo tuo, kad socialiniuose tinkluose tikina, kad jos krūtinė yra 13-ojo dydžio. Ji su mielu noru ją rodo instagram sekėjams, kurių turi apie pusę milijono.

Į turnyrą Tailande, kuriame varžysis M.Kuznecova, yra kviečiamas ir garsusis MMA kovotojas airis Conoras McGregoras.

Prieš tai ukrainietė viešai skelbė, kad ji save norėtų išbandyti bokso ringe. Ji planavo pradėti treniruotis ir gauti Ukrainos profesionalaus bokso licenciją dvikovoms.

Tačiau jai profesionalūs boksininkai paaiškino, kad moteriai geriau pradėti nuo MMA kovų, kur galima greičiau išmokti smaugimo ir imtynių veiksmų – bokso pradžiamokslis vyktų kur kas ilgiau. Ji sutiko su specialistų samprotavimais ir net sukirto rankomis su

M.Kuznecova dėl treniruočių jau sutarė su kovotoju Askaru Možarovu, kuris lyginamas su žvaigžde C.McGregoru. Nors ukrainietis yra gimęs Odesoje, jis jau ilgus metus gyvena Tailande.

„Tailande turėsiu puikią galimybę atsiriboti nuo vakarėlių, priėmimų ir sekėjų ir panirsiu tik į treniruotes. Man sakė Askaras, kad per mėnesį įmanoma iš manęs padaryti kovotoją“, – sakė lagaminus į Pietryčių Aziją jau besikraunanti M.Kuznecova.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.