EUROLYGA 2023

R. Balžekas: „Vasarą paneigsime mitą, kad tenisas – brangus sportas“

Balžeko teniso akademijoje blogo oro nebūna, o čia išmokti žaisti tenisą gali visi. Nuo liepos 1 dienos akademija pradeda nemokamą dviejų mėnesių stovyklą, į kurią kviečiami 10 – 15 metų teniso paslapčių norintys išmokti moksleiviai.

R.Balžeko akademija rengs teniso stovyklą.<br>M.Kulbio nuotr.
R.Balžeko akademija rengs teniso stovyklą.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-06-26 13:22

„Galvoju, kad per kiekybę galime pasiekti kokybę. Vis tik, pagrindinis šios stovyklos motyvas – parodyti vaikams, koks tai gražus sportas. Tuo pačiu, šią vasarą paneigsime mitą, kad tenisas – brangus sportas“, – naujieną komentavo treneris Remigijus Balžekas.

Stovyklos tikslas – didinti vaikų ir jaunimo fizinį aktyvumą, kadangi mūsų šalyje jis yra pasiekęs kritinę ribą. Lietuva, palyginus su kitų Europos šalių moksleivių judėjimo aktyvumu, lenkia tik Slovakiją bei užima priešpaskutinę vietą. Be to, tarp Europos sąjungos šalių Lietuva taip pat išsiskiria ypač mažu – vos dešimt procentų siekiančiu fiziniu aktyvumu.

„Reikia suprasti, kad tai yra labai rimta problema, kurią reikia spręsti ne žodžiais, o darbais. Tenisas dar niekada nebuvo nemokamas, todėl esu labai laimingas, kad tokio precedento iniciatorė yra būtent mūsų akademija“, – kalbėjo R.Balžekas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.