EUROLYGA 2023

Po netikėtai užklupusios ligos mirė 27-erių pasaulio čempionė

Nyderlandų greitojo čiuožimo trumpuoju taku žvaigždė Lara van Ruijven galiausiai pralaimėjo kovą su klastinga liga. 27-erių sportininkė mirė.

 Nyderlandų greitojo čiuožimo trumpuoju taku žvaigždė Lara van Ruijven galiausiai pralaimėjo kovą su klastinga liga. 27-erių sportininkė mirė.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
 Nyderlandų greitojo čiuožimo trumpuoju taku žvaigždė Lara van Ruijven galiausiai pralaimėjo kovą su klastinga liga. 27-erių sportininkė mirė.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 11, 2020, 8:22 AM, atnaujinta Jul 11, 2020, 8:23 AM

Primanema, kad L. van Ruijven stovyklos metu Prancūzijoje pasijuto blogai ir buvo skubiai nugabenta į vietos ligoninę Perpinjano mieste.

Tačiau net ir atlikus dvi operacijos 27-erių sportininkės būklė buvo labai sunki, o organizmas nerodo jokių atsigavimo ženklų.

L. van Ruijven buvo nustatytas imuninės sistemos sutrikimas, kuomet jos pačios organizmas klaidingai atakuoja sveikas ląsteles.

L. van Ruijven 2019 Bulgarijoje vykusiame pasaulio čempionate laimėjo aukso medalį 500 metrų distancijoje, o 2018 metų olimpinėse žaidynėse Pjončange su komandos draugėmis pasidabino bronzos medaliais 3000 metrų estafetės rungtyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.