EUROLYGA 2023

NFL naujoko surengtame vakarėlyje – kruvinas išpuolis: žuvo pašauta moteris

Koronaviruso sukaustytose JAV įvyko kruvinas išpuolis viename iš vakarėlių Kalifornijos valstijoje. Nepaisydamas griežtų taisyklių dėl COVID-19 viruso, neįvardintas amerikietiškojo futbolo lygos (NFL) naujokų surengė milžinišką vakarėlį, kurį sudrumstė ginkluoti įsibrovėliai.

Atvykę policijos pareigūnai rado tris sužeistus žmones ir visi buvo skubiai išgabenti į ligoninę.<br>FP/Scanpix nuotr.
Atvykę policijos pareigūnai rado tris sužeistus žmones ir visi buvo skubiai išgabenti į ligoninę.<br>FP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 5, 2020, 11:47 AM, atnaujinta Aug 5, 2020, 11:59 AM

Sportininkas norėjo kaip reikiant atšvęsti savo pašaukimą NFL naujokų biržoje ir į išnuomotą didžiulį privatų namą pakvietė per 200 žmonių. Policijos pareigūnai jau buvo atvykę šventei vos prasidėjus, tačiau išrašę kelias baudas dėl neleistinose vietose pastatytų automobilių pasišalino.

Tačiau vėliau įvykiai vakarėlyje susiklostė ne taip, kaip buvo tikėtasi. Liudininku teigimu, apie 1 val. 15 min. nakties pasigirdo šūviai. Vienas iš vakarėlio dalyvių patalpino vaizdo įrašą socialiniuose tinkluose. Jame galima išgirsti, jog įsibrovėliai į šventę įpuolė turėdami du ginklus, iš kurių paleido apie 20 šūvių į aplinkinius.

Atvykę policijos pareigūnai rado tris sužeistus žmones ir visi buvo skubiai išgabenti į ligoninę. Joje užgeso maždaug 35-erių metų amžiaus moters gyvybė. Kitų dviejų sužeistųjų būklė yra stabili.

Los Andželo policijos atstovo Chriso Ramirezo teigimu kol kas nėra nustatyti jokie nusikaltimo motyvai. Taip pat įtariamieji vis dar nėra identifikuoti ir sulaikyti.

Tiesa, pareigūnai rimtai svarsto versiją, jog nusikaltimas galėjo būti susijęs su vietinėmis miesto gaujomis. 

NFL naujokų birža vyko balandžio mėnesio pabaigoje. Kol kas nėra atskleidžiama, kuris iš sportininkų surengė vakarėlį ir kokia komandai jis priklauso.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.