EUROLYGA 2023

Visus tris raundus atsilaikiusi J. Stoliarenko turėjo pripažinti savo varžovės pranašumą

Julija Stoliarenko oficialiai debiutavo UFC varžybose. 27-erių metų lietuvė ankstyvą sekmadienio rytą mišrių kovos menų (MMA) turnyre „UFC on ESPN +32“ susikovė su Rusijos atstove Jana Kunickaja.

J.Stoliarenko<br>Stopadras.
J.Stoliarenko<br>Stopadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-08-09 08:13

Lietuvos kovotojai pavyko atsilaikyti visus penkis raundus, tačiau teisėjų sprendimu, pergalę vienbalsei šventė 30-etė jos varžovė iš Murmansko.

J.Kuncikaja laimėjo dvikovą rezultatu 3:0 (30:27, 30:27, 30:26).

Iniciatyvą nuo pat pirmųjų kovos minučių perėmusi rusė naudojosi savo fiziniais pranašumais. Nors Lietuvos kovotojai pavyko keletą kartų pargriauti savo varžovę ant grindų, tačiau murmanskietė dažniausiai prispausdavo savo varžovę prie narvo ir tuo pat metu ją „pavaišindavo“ smūgių lavina.

Atliktų smūgių skirtumas buvo milžiniškas – rusė atliko 209 smūgius, tuo tarpu J.Stoliarenko – 30. Tai yra vienas iš didžiausių smūgių skirtumų UFC moterų kovų istorijoje.

Lietuvos atstovė šiai kovai pasiruošti turėjo tik savaitę, tuo tarpu jos varžovė turėjo pilną pasirengimo periodą, tai galėjo tapti vienu svarbiausių faktorių šios kovos eigoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: įvykiai Sakartvele – nauja kova tarp Rusijos ir Vakarų?