EUROLYGA 2023

Dviračių lenktynėse Italijoje – šiurpus sportininko skrydis nuo tilto

Italijoje, Lombardijos regione, vykstančiose dviračių lenktynėse skaudžią traumą patyrė sportininkas iš Belgijos Remco Evenepoelis. BBC teigimu, belgas likus 50 kilometrų iki finišo važiavo lyderių grupelėje, kuomet rėžėsi į tiltą, persisvėrė ir krito iš 9 metrų aukščio.

 R.Evenepoelis skaudžiai krito nuo tilto.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 R.Evenepoelis skaudžiai krito nuo tilto.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 16, 2020, 9:58 AM, atnaujinta Aug 16, 2020, 1:06 PM

Tiesa, RAI televizijos teigimu, medikams atvykus į įvykio vietą, R.Evenepoelis buvo sąmoningas. Jam buvo uždėtas apsauginis kaklo įtvaras ir šis buvo išgabentas į ligoninę. Joje paaiškėjo, kad dviratininkui buvo sumušti plaučiai ir lūžo dubens kaulas.

R.Evenepoelis atstovauja „Deceuninck—QuickStep“ komandai, o jos sporto direktorius Davide Bramati pasidalino liudijimais iš įvykio vietos.

„Pačio kritimo savo akimis nematėme, tik išgirdome per lenktynių radiją. Nuvykę į įvykio vietą, pamatėme tik jo dviratį, tai nebuvo pats mieliausias vaizdas. Nubėgę prie Remco pamatėme, kad jam viskas gerai. Jis galėjo šnekėti ir teigė, kad jaučia skausmą dešinėje kūno pusėje“, – teigė komandos vadovas.

Šioje vietoje skaudi avarija dviračių lenktynėse įvyko ir 2017 metais. Tuomet šiame posūkyje nesuvaldę dviračių skaudžiai krito keturi sportininkai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.