EUROLYGA 2023

Nenuspėjamas airis C. McGregoras varo visus iš proto – vėl prakalbo apie sugrįžimą į MMA

Tris kartus su mišriomis kovoms (MMA) atsisveikinęs ir apie karjeros pabaigą kalbėjęs airis Conoras McGregoras tik kelis mėnesius pabuvo ramiai. Penktadienį jis savo Instagram paskyroje davė rimtą užuominą, jog yra galimybių, kad jis sugrįš į ringą.

Conoras McGregoras birželį trečią kartą pranešė, kad baigia karjerą, o dabar davė užuominą, kad sugrįš.<br>Reuters/Scanpix.com nuotr.
Conoras McGregoras birželį trečią kartą pranešė, kad baigia karjerą, o dabar davė užuominą, kad sugrįš.<br>Reuters/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 21, 2020, 5:24 PM, atnaujinta Aug 21, 2020, 5:27 PM

Airis į savo paskyrą įsidėjo ketverių metų senumo nuotrauką, kai jis kovojo su amerikiečiu Nate'u Diazu ir jį įveikė. C.McGregoras šią pergalę ir akistatą pavadino kaip vieną iš svarbiausių savo gyvenime ir pridėjo, kad, galbūt, panašios kovos jo laukia ir ateityje.

Savo paskutiniąją kovą airis surengė šių metų sausį ir per 40 sekundžių įveikė Donaldą Cerrone. Apie pasitraukimą iš didžiojo sporto jis pareiškė birželio 7 dieną.

Tai jis padarė tik pasibaigus UFC-250 turnyrui, kuriame nedalyvavo kaip sportininkas.

Dviejų UFC pasaulio čempiono titulų savininkas teigė, kad baigia savo sportinę karjerą ir tai pranešė twitter paskyroje.

„Ei, vaikinai, aš nusprendžiau pasitraukti iš kovų, – pateikė savo sprendimą C.McGregoras. – Ačiū jums visiems už nuostabius prisiminimus! Kokia kelionė buvo! Tai yra mano ir mano motinos nuotrauka Las Vegase iškovojus pasaulio čempiono titulą!“

Specialistai tada jau tikina, kad tai gali būti dar vienas airio triukas, norint prisivilioti dėmesį, nes jis tai padarė Twitter paskyroje, o tuo tarpu 36,7 mln. sekėjų turinčioje instagram paskyroje tokios žinios nebuvo.

Buvęs puslengvio ir lengvo svorio kategorijos čempionas prieš tai jau du kartus buvo paskelbęs apie karjeros pabaigą.

Vieną kartą jis tai padarė praėjusių metų kovą, o kitą – 2016 m. prieš UFC 200 turnyrą. Tačiau abu kartus sugrįžo į oktagoną.

UFC vadovas Dana White'as birželį sureagavo į Airijos kovotojo pareiškimą ir pateikė savo poziciją: „Nepasakyčiau, kad šokiruotas šia žinia. Viso išprotėjimo fone ši žinia tikrai neatrodo išprotėjusi“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.