EUROLYGA 2023

Rusijos biatlonininkas nutarė pasisavinti čempiono titulą – liko apspjaudytas ir keitė tekstą

Rusijos biatlonininkas triskart pasaulio čempionas 39-erių Ivanas Čerezovas pagalvojo, kad mažai kas prisimins jo pasiekimus, buvusius prieš dešimtmetį, ir nutarė pasisavinti ir olimpinio čempiono vardą. Savo instagram paskyroje rusas suskubo save vadinti olimpiniu čempionu, tačiau gavęs kandžius ir pašiepiančius komentarus keitė ir trynė tekstą.

 Ivanas Čerezovas<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
 Ivanas Čerezovas<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
 Rusijos sportininkas save vadino olimpiniu čempionu, nors tokiu ir nebuvo<br> instagram.com
 Rusijos sportininkas save vadino olimpiniu čempionu, nors tokiu ir nebuvo<br> instagram.com
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2020-09-01 20:06

I.Čerezovas po savo nuotrauką sukurpė tokį tekstą: „Daugelis klausia, kaip gyvena olimpinis čempionas Ivanas Čerezovas. Atsakau. Aš esu iš Iževsko, gimiau paprastoje darbininkų šeimoje. Tame pačiame miesto rajone ir gyvenu“, – pradžioje parašė buvęs garsus sportininkas, tačiau po kurio laiko iš po teksto dingo žodžiai „olimpinis čempionas“.

Rusijos biatlonininkas dukart tapo olimpiniu prizininku – laimėjo sidabrą 2006 metų Turino olimpiadoje ir 2010-siais Vankuveryje pasidabino bronzą.

Abu medalius jis laimėjo estafetėje kartu su kitais sportininkais. 2005, 2007 ir 2008 metais jis tapo pasaulio biatlono čempionu, tačiau ir vėl dukart estafetėje ir vieną – mišrioje estafetėje.

Toliau jis rašė: „Praktiškai visas mano sąmoningas gyvenimas susijęs su gimtuoju Iževsku. Šiame mieste aš stojausi ant kojų, su šiuo miestu susiję mano gyvenimiški keliai, patys pagrindiniai gyvenimo įvykiai ir pergalės“.

Bandymas pasisavinti olimpinio čempiono laurus jis supykdė ir prajuokino internautus ir šie atsakė atletui kandžiai komentarais, po kurių I.Čerezovui teko keisti savo tekstą, tačiau pas akyliausius išliko ir pirminė instagram versija.

„Daugelis klausia manęs, kaip Ivanas Čerezovas tapo olimpiniu čempionu, nė karto nelaimėjęs jose? Atsakau. Aš esu olimpietis“, „Taip greitai ir Rusijos didvyriu tapsi“, „Daug kas klausia manęs, kur gimė ir gyvena Visatos Imperatorius, Didysis Vadas, Herojus ir Kempiniuko Plačiakelnio mama Ivanas Čerezovas“, „Aš baigiau 76 mokyklą ir jį turi Sovietų Sąjungos didvyrio Ivano Čerezovo vardą“, „Labiausiai melagingi žodžiai – „daugelis manęs klausia“, „Palaikymo spinduliai Ivanui – mums, olimpiniams čempionams, gyventi yra ne taip lengva, kaip paprastiems žmonėms“, „Daugkartinis olimpinis čempionas visose olimpinėse rungtyse“, , – kandžiai komentavo instagram paviešintą tekstą internautai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.