EUROLYGA 2023

Po pašalinimo iš „US Open“ – vieša N. Džokovičiaus atgaila dėl savo elgesio

Pirmoji pasaulio raketė  Novakas Džokovičius 2020 metais žengė be pralaimėjimų, tačiau dabar teko pasitraukti iš „US Open“ turnyro. Tiesa, pralaimėjimą lėmė ne žaidimas, o nesportiniu elgesiu pripažintas serbo veiksmas.

 Novakas Džokovičius atsiprašė už savo elgesį.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Novakas Džokovičius atsiprašė už savo elgesį.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 7, 2020, 9:07 AM, atnaujinta Sep 7, 2020, 11:32 AM

N.Džokovičius pralaimėjęs savo padavimų seriją ispanui Pablo Carreno Bustai, atliko smūgį kamuoliuku linijos teisėjui. Aštuntfinalio susitikimas buvo nutrauktas esant rezultatu 5:6 Ispanijos tenisininko naudai, kuris po priimto sprendimo tapo nugalėtoju be kovos.

Tai reiškia, kad P.Carreno Busta žengė į turnyro ketvirtfinalį, o geriausio pasaulio tenisininko pasirodymas atvirajame JAV čempionate buvo baigtas.

Po šio incidento savo nuomonę socialiniame tinkle „Instagram“ išdėstė ir pats N.Džokovičius, kuris atsiprašė už savo poelgį.

„Jaučiuosi liūdnas ir tuščias po visos šios situacijos. Turnyro organizatoriai mane informavo, kad linijos teisėja, ačiū Dievui, jaučiasi gerai. Aš labai atsiprašau, kad jai sukėliau tiek streso. Tai buvo neteisinga, neplanuota. Jos vardo neatskleisiu gerbiant žmogaus privatumą.

Kas liečia pačią diskvalifikaciją, tai man reikės padirbėti ir mano nusivylimą paversti pamoka, kuri leistų man tobulėti ir kaip žmogui, ir kaip žaidėjui. Noriu atsiprašyti dėl savo elgesio „US Open“ turnyro organizatorių ir visų, kurie buvo susiję. Dėkoju savo komandai ir šeimai už palaikymą, taip pat mano sirgaliams, kurie visuomet būna su manimi.

Dėkoju ir gailiuosi“, – socialiniame tinkle rašė N.Džokovičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.