EUROLYGA 2023

Lietuviškasis „Motor“ sieks pirmosios pergalės Čempionų lygoje

Trečiadienį Aideno Malašinsko ir jo atstovaujamos Zaporožės „Motor“ ekipos laukia antrasis išbandymas EHF Čempionų lygoje. Gintaro Savukyno treniruojama pajėgiausia Ukrainos ekipa 19 val. 45 min. išvykoje surems ginklus su Alborgo „Handbold“ komanda iš Danijos.

Aidenas Malašinskas kovoja prieš „Barcelona“<br> LRF nuotr.
Aidenas Malašinskas kovoja prieš „Barcelona“<br> LRF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-09-23 13:23

Pirmajame ture „Motor“ 25:30 nusileido vienai iš lygos favoričių Barselonos „Barcelona“ komandai, tačiau A.Malašinskas sužaidė puikias rungtynes ir su 7 įvarčiais buvo rezultatyviausias savo komandoje. Mačo pabaigoje pelnytas lietuvio įvartis netgi pateko tarp gražiausių viso turo epizodų.

Būsimi „Motor“ varžovai iš Danijos pirmajame ture šventė pergalę – „Handbold“ klubas po įtemptos kovos 31:29 nugalėjo Celjės „Pivovarna Laško“ rankininkus. Tose rungtynėse rezultatyviausiai Alborgo ekipoje žaidė danų žvaigždė Magnusas Jensenas, pelnęs 7 įvarčius, jam puikiai talkino Jonas Samuelssonas, pridėjęs 5.

Nuo šių metų Čempionų lygoje varžosi 16 stipriausių Europos komandų, kurios yra padalintos į dvi grupes po 8 klubus.

Visoms ekipoms tarpusavyje sužaidus po 2 mačus, pirmosios 2 abiejų grupių ekipos keliaus tiesiai į ketvirtfinalį, 2–6 vieta užėmusios komandos varžysis aštuntfinalio etape, o 7 ir 8 vietose likę klubai savo pasirodymą Čempionų lygoje baigs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?