EUROLYGA 2023

10 priežasčių, kodėl reikėtų savo akimis pamatyti „KOK Classic 3“ turnyro kovas

Visi kovų menų gerbėjai turėtų savo kalendoriuose pasižymėti šią dieną raudona spalva – rugsėjo 26-ąją. Būten tada Vilniaus „Siemens“ arenoje griaudės „KOK Classic 3 /Dream Boxing“ turnyras. Dar kartą bandoma priminti, kodėl šio renginio nevalia praleisti.

Bušido gražuolės kaitino sirgalių kraują.<br>M.Kulbio nuotr.
Bušido gražuolės kaitino sirgalių kraują.<br>M.Kulbio nuotr.
Bušido kovos<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Bušido kovos<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Bušido kovos<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Bušido kovos<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Bušido kovos<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Bušido kovos<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Bokso kovose pasirodys Evaldas Petrauskas<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Bokso kovose pasirodys Evaldas Petrauskas<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Sep 24, 2020, 12:49 PM

1. Pirmas kovinių menų renginys arenoje po karantino. „Siemens“ arena ir Lietuvos bušido federacija pasirūpino saugumu arenoje: atstumas tarp žmonių, pilnai dezinfekuojamos patalpos. Užteks sėdėti namuose – pajusk tikrą adrenaliną, nevaržyk savo laisvės. Žiūrovai galės pasimėgauti ne tik įspūdingomis kovomis bet ir įspūdingu šou.

2. Garsiausias ir didžiausias kovos menų turnyras Europoje. Besidomintys tuo, kas vyksta kovos menų pasaulyje, žino, kad „Bushido & KOK“ turnyras yra pats didžiausias kovos menų turnyras senajame žemyne. Dalyvauti jame yra prestižas, todėl rugsėjo 26 dieną viso pasaulio akys nukryps į Vilniaus „Siemens“ areną.

3. Turnyrą gyvai stebės visi penki pasaulio kontinentai, kadangi „KOK Classic 3/Dream Boxing“ turnyras bus transliuojamas 100 šalių.

4. Turnyre susikaus stipriausi kovotojai. Norėdami patekti į trokštamą „Bushido & KOK“ turnyrą, kovotojai privalo įveikti atrankas. Tik įrodę savo vertę pasaulinio lygio kovotojai gali sulaukti pakvietimo dalyvauti šiame turnyre. „KOK Classic 3“- tai naujų talentų lietus – tokios stiprios ir atkaklios talentų Bushido kovotojų kartos senokai jau nebebuvo. Vakaro metu įvyks 14 super dvikovų, kurios prasidės nuo 19 val.

5. Garsiausi kovos menų vardai susikaus dėl titulų. Turnyro ringe žiūrovai pamatys net 2 titulines kovas, dvejose skirtingose disciplinose: MMA Bushido ir Dream Boxing.

6. Titulinė vakaro kova dėl MMA Bushido čempiono diržo. Turnyro ringe susikaus Osvaldas Fedorovičius prieš Žygimantą Ramašką svorio kategorijoje iki 71 kilogramo. Kas taps stipriausiu žemyno kovotoju šioje svorio kategorijoje?

7. Evaldo Petrausko profesionali bokso titulinė kova! Olimpinis prizininkas įspūdingai pradėjo karjerą profesionaliame bokso ringe. Boksininkas žengia savo svajonės link: šįkart laukia 6 raundų kova su Estijos kovotoju Semionu Kamaninu dėl Baltijos šalių profesionalaus bokso čempiono diržo.

8. Pasaulyje nebeturintis lygiu savo įspūdingiems išėjimams į ringą Dovydas Rimkus nustebins dar kartą. „Rimkenzo“ jau spėjo pademonstruoti pasaulyje šlovę pelniusį „imperatorišką“ išėjimą. Šio išėjimo į ringą vaizdo įrašą socialiniuose tinkluose kovinio sporto mėgėjai peržiūrėjo daugiau negu 30 mln. kartų. Šį kartą D.Rimkus susikaus su Lenkijos ir Europos muaythai čempionu Philipu Zondeku. Kokį išėjimą šį kartą pademonstruos Dovydas?

9. Ringo sunkiasvoriai nesitiki lengvos pergalės. Daugkartinis Lietuvos bokso čempionas Algirdas Baniulis susikaus su Latvijos sunkaus svori čempionu Reiniu Porozovu.

10. „Bushido Angels“ – pačios gražiausios ringo merginos. „Bushido/KOK“ turnyrai garsūs ne vien savo kovomis, grandioziniu šou bei puikia organizacija. Čia taip pat pačios gražiausios ringo mergaitės, kitaip tituluojamos „Bushido Angels“. Ne veltui visame pasaulyje sklinda legendos apie lietuvaičių grožį, tuo puikiai įsitikina ir Bushido sirgaliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.