EUROLYGA 2023

Kėdainiuose vyko Lietuvos lėkščiasvydžio čempionatas

Rugsėjo 25-27 dienomis Kėdainiuose praūžė Lietuvos Ultimeito (lėkščiasvydžio) čempionatas. Penktadienį varžėsi Jauniai ir Jaunučiai – 15 komandų iš skirtingų 9 mokyklų.

 Rugsėjo 25-27 dienomis Kėdainiuose praūžė Lietuvos Ultimeito (lėkščiasvydžio) čempionatas.<br> R.Zareckio nuotr.
 Rugsėjo 25-27 dienomis Kėdainiuose praūžė Lietuvos Ultimeito (lėkščiasvydžio) čempionatas.<br> R.Zareckio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 28, 2020, 7:25 PM

Čia nugalėtojais jaunių merginų divizione tapo Plungės „Saulės“ Gimnazija, jaunių vaikinų divizione – Kauno „Vyturio“ gimnazijos komanda, tarp jaunučių geriausi buvo Vilniaus Trakų Vokės gimnazijos komanda.

O savaitgalį į kovą stojo stipriausios 4 ultimeito komandos atvirojoje grupėje: „Vorai“ iš Trakų Vokės, „KossMix“ iš Vilniaus, „Skraidantys Drambliai“ ir „Shooting Stars“ iš Kauno.

Pirmąją dieną, rato varžybose didelės intrigos nebuvo ir daugkartiniai Lietuvos čempionai „Vorai“ užtikrintais skirtumais įveikė visus varžovus bei užsitikrino pirmą vietą lentelėje. Po rato varžybų paaiškėjo, jog antrą varžybų dieną pusfinaliuose susitiko: „Vorai“ prieš „Shooting Stars“ ir „Skraidantys Drambliai“ prieš „Kossmix“.

Jei pirmąjame pusfinalyje daug intrigos nebuvo, tai štai anrąjame „Kossmix“ rimtai kibo į atlapus „Drambliams“. Išaiškinti nugalėtoją prireikė inirtingos, permainingos ir net 98 minutes trukusios kovos. 15:12 ir „Skraidantys Drambliai“ finale. Šios rungtynės tapo tikra čempionato puošmena.

Finaluose vėl didelės intrigos nebuvo. Rungtynėse dėl 3 vietos „Kossmix“ įveikė „Shooting Stars“ rezultatu 15:3, o didžiąjame finale „Vorai“ pratęsė dominavimą ir nugalėjo komandą „Skraidantys Drambliai“ rezultatu 15:4.

Naudingiausiu čempionato žaidėju tapo Modestas Gauba iš „Vorų“ pelnęs net 27 taškus iš visų jo komandos 69 pelnytų bei dar spėjo atlikti 2 rezultatyvius perdavimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.