EUROLYGA 2023

Ištraukti LTF Didžiosios taurės turnyro burtai

Šią savaitę buvo ištraukti Lietuvos tinklinio federacijos (LTF) Didžiosios taurės turnyro burtai. Dėl pirmojo šio sezono Lietuvos tinklinio trofėjaus kausis šešios komandos.

Ištraukti LTF Didžiosios taurės turnyro burtai.<br>SimFoto nuotr.
Ištraukti LTF Didžiosios taurės turnyro burtai.<br>SimFoto nuotr.
Ištraukti LTF Didžiosios taurės turnyro burtai.<br>SimFoto nuotr.
Ištraukti LTF Didžiosios taurės turnyro burtai.<br>SimFoto nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2020-10-16 10:08

Dvi stipriausios Lietuvos komandos – Gargždų „Amber-Arlanga“ ir Marijampolės „Sūduva“ – iškart pateko į pusfinalį. Likusios keturios ekipos pradės kovą nuo pirmojo etapo.

Burtai lėmė, kad pirmajame etape tarpusavyje susitiks dvi aukščiausios lygos komandos – Kauno „RIO-Startas“ ir Šiaulių „Elga-Master Idea-SC Dubysa“. Šios poros nugalėtojas pusfinalyje žais su titulą ginančia „Amber-Arlanga“.

Kitą pirmojo etapo porą sudarys dvi I lygos komandos – „Kelmė“ ir Panevėžio SC. Nugalėtojų pusfinalyje lauks „Sūduva“.

„Džiaugiamės, kad šiame sezone LTF Didžioji tinklinio taurė vėl pasipildė naujomis komandomis. Smagu, kad suaugusių tinklinis sugrįžta į Panevėžį, todėl bus įdomu pamatyti senai regėtus veidus. Nemažiau džiugu bus varžybose išvysti ir Kelmės komandą, kurią pastaruoju metu tenka matyti tik I-oje lygoje.

Matome, kad praėjusių metų dalyvių – „Joniškio baldų“ – pavyzdys buvo tikrai užkrečiamas ir džiaugiamės, jog atsiranda drąsių ekipų, kurios nori mesti iššūkį Taurės senbuvėms“, - kalbėjo Lietuvos tinklinio federacijos (LTF) generalinis sekretorius Andrius Gaidys.

Pirmojo etapo kovos vyks spalio 24-25 dienomis. Tikslus laikas dar yra derinamas. Aišku tiek, kad mačai vyks Šiauliuose ir Panevėžyje.

„Burtai lėmė labai įdomų keturių komandų susiskirstymą, tad bus labai smalsu pamatyti, kurios iš keturių komandų pateks į pusfinalį“, - pridūrė A.Gaidys.

Visuose etapuose bus žaidžiamos vienintelės rungtynės. Pusfinalio susitikimai planuojami lapkričio 8 dieną Gargžduose ir Marijampolėje, o finalas vienų iš būsimų finalininkų arenoje turėtų vykti gruodžio 19 dieną.

Tuo tarpu savaitgalį startuoja Baltijos moterų tinklinio lyga. Dvi Lietuvos komandos turnyrą pradės Estijoje. Kauno „Kaunas-VDU“ ir Alytaus „Prekybos paramos“ tinklininkės išmėgins jėgas su Talino „Audentes SG/NK“ ir Talino „TalTech-Tradehouse“ ekipomis.

„Credit24“ Baltijos vyrų tinklinio lygoje dar dvejas rungtynes sužais Gargždų „Amber-Arlanga“. Ji šeštadienį išvykoje žais su Talino „Selver“ (Estija), o sekmadienį – su „Parnu VK“ (Estija).

TOP SPORT Lietuvos moterų tinklinio čempionate vyks vienerios rungtynės. Šeštadienį 16 val. Vilniaus universiteto (VU) merginos namuose priims Gargždų SC klubą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.