EUROLYGA 2023

Europos rankinio lygoje J. Truchanovičiaus ekipa suvarpė varžovų vartus

„Montpellier“ komanda, kurioje žaidžia Lietuvos rinktinės rankininkas Jonas Truchanovičius, be vargo papildė taškų sąskaitą Europos lygos turnyre. Antradienį ketvirtajame ture „Montpellier“ savo aikštėje sutriuškino Stambulo „Besiktas“ ekipą 40:16 (23:7). J.Truchanovičius įmetė 2 įvarčius.

Jonas Truchanovičius pelnė 2 įvarčius.<br>montpellierhandball.com nuotr.
Jonas Truchanovičius pelnė 2 įvarčius.<br>montpellierhandball.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 24, 2020, 11:31 PM

Nugalėtojai nekėlė abejonių net neįpusėjus pirmajam kėliniui. 15-ąją min. šeimininkai pirmavo 12:3 ir po to persvarą didino iki pat pertraukos. Poilsio minutės atvėsino Monpeljė rankininkų įkarštį ir antrajame kėlinyje skirtumas keitėsi ne taip žymiai.

Kelis praėjusius sezonus ir „Montpellier“, ir „Besiktas“ žaidė Čempionų lygoje.

Triuškinamu rezultatu baigėsi dar vienerios šios grupės rungtynės, kuriose Maskvos CSKA namie įveikė Našicų „Nexe“ (Kroatija) 29:18. Tuo tarpu „Alingsas“ (Švedija) savo aikštėje tik paskutinę akimirką įmetė lemiamą įvartį į „Magdeburg“ (Vokietija) vartus ir šventė pergalę 30:29.

Dėl sveikatos krizės du turus praleidusi „Montpellier“ žaidė tik antras rungtynes ir iškovojo antrąją pergalę. 4 taškus surinko ne tik „Montpellier“, bet ir „Magdeburg“ bei „Alingsas“ ekipos, kurios žaidė po 3 rungtynes. Po 2 taškus turi CSKA (2 rungt.) ir „Nexe“ (3 rungt.), o grupės autsaideris „Besiktas“ per 3 rungtynes taškų neiškovojo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.