EUROLYGA 2023

Po sugrįžimo į ringą – skandalingas M. Tysono prisipažinimas: į kovą žengė apsvaigęs

„Surūkiau suktinę marihuanos prieš dvikovą. Rūkau ją kiekvieną dieną ir nežadu nustoti to daryti“, – po sugrįžimo į ringą apie visą gyvenimą jį lydinčius savo žalingus įpročius prisipažino garsus boksininkas Mike'as Tysonas.

Mike'as Tysonas po 15 metų pertraukos grįžo į ringą.<br>Scanpix nuotr.
Mike'as Tysonas po 15 metų pertraukos grįžo į ringą.<br>Scanpix nuotr.
Mike'as Tysonas po 15 metų pertraukos grįžo į ringą.<br>Scanpix nuotr.
Mike'as Tysonas po 15 metų pertraukos grįžo į ringą.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 2, 2020, 11:27 AM

Sekmadienį 54-erių bokso legenda Los Andžele vykusioje kovoje kumščiavosi su kita bokso garsenybe iš JAV 51-erių Roy Jonesu jaunesniuoju.

8 raundus po 2 minutes trukusi dvikova vyko be šoninių teisėjų, o nugalėtoją sprendė trys buvę bokso profesionalų čempionai – Chadas Dawsonas, Christy Martinas ir Vinny Pazienza.

Jų sprendimu, akistata (atskirų teisėjų vertininkai buvo 76:76, 79:73, 76:80) baigėsi lygiosiomis.

Prieš kovą abu sportininkai atliko antidopingo testus, tačiau jie nebuvo tikrinami dėl marihuanos vartojimo.

Tai sužinojęs „Geležinio Mike'o“ pravardę turintis boksininkas neslėpė, kad prieš stodamas į ringą jis nusprendė svaiginti save psichotropinėmis medžiagomis.

Pasak amerikiečio, nuo narkotinių medžiagų jis yra priklausomas visą gyvenimą.

„Taip, aš tai padariau, – paklaustas, ar prieš dvikovą svaiginosi marihuana „USA Today“ atsakė M.Tysonas. – Aš negaliu nustoti rūkyti. Aš visada rūkydavau prieš kovas. Turėjau tai padaryti ir dabar.

Atsiprašau. Esu rūkalius, rūkau kiekvieną dieną ir nežadu sustoti.“

Skandalingasis sunkaus svorio bokso čempionas anksčiau irgi nevengė narkotinių medžiagų vartojimo ir žalingo gyvenimo būdo.

Savo klestėjimo laikais M.Tysonas turėjo turto už 360 mln. JAV dolerių, tačiau vėliau nugrimzdo į skolas. Dabar jos likviduotos, bet legendinis boksininkas nebėra toks turtingas.

„Anksčiau man rūpėdavo tik prabangūs automobiliai, karštos merginos ir dideli namai, tačiau dabar man užtenka balandžių, šeimos, rūbų ir suktinės“, – po dvikovos su R.Jonesu kalbėjo 54-erių boksininkas.

Boksininkas žadėjo, kad tai nebus paskutinė jo parodomoji kova ir užsiminė apie galimą revanšą su R.Jonesu jaunesniuoju.

„Aš tikrai tai darysiu dar kartą, norėčiau, kad Ray taip pat būtų toje kovoje, mes kartu galime tai pakartoti“, – po dvikovos kalbėjo amerikietis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.