EUROLYGA 2023

Rusijoje slidinėjimo trasoje sportininką partrenkė automobilis, vairuotojas reikalauja pinigų

Neįtikėtina istorija sekmadienį įvyko Rusijos Tverės srityje, kur slidininką trasoje partrenkė automobilis.

 Slidininką trasoje numušė automobilis.<br> youtube.com stop kadras
 Slidininką trasoje numušė automobilis.<br> youtube.com stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 3, 2021, 10:46 AM

Olimpinio rezervo Viktoro Kapitonovo vardo sporto mokyklos trasoje automobilis tiesiog partrenkė besitreniravusį slidininką, kuris patyrė nedidelius sužalojimus.

Kaip pranešė portalas „Tverigrad“, netoliese filmuojančios ant namo vaizdo kameros, nusileidžiant nuo kalniuko, slidininką partrenkė greitai keliu važiavusi mašina.

Greičiausiai, kad tai galėjo atsitikti tik Rusijoje, nes olimpinės sporto rezervo mokyklos slidinėjimo trasa yra nutiesta kertant asfaltuotą kelią, kuriuo važinėja automobiliai.

Slidininkui pasisekė, kad mašina jį partrenkė šonu ir jis atsipirko keliomis mėlynėmis, tačiau sulaužytu inventoriumi.

Sporto mokyklos vadovybė pranešė, kad tai apskritai pirmasis toks keistas įvykis per visą jos gyvavimo istoriją, o sporto įstaiga veikia nuo 1960 metų.

Neva mokykla Tverės srityje buvo pastatyta nuošalioje vietoje, tačiau augant miesteliui aplink ją dygo ir keli gyvenamieji kvartalai, o statytojai per slidinėjimo trasą nutiesė kelią.

Kaip ir kasmet žiema, olimpinio rezervo mokyklos darbuotojai įrengė slidinėjimo trasą, sustatė įspėjamuosius ženklus, kad kelią kerta slidinėjimo trasa, o per varžybas jau keli metai iš eilės budi žmogus, stabdantis pravažiuojančias mašinas.

Įdomiausia, kad po susidūrimo vairuotojas sutiko su faktu, kad jis yra kaltininkas. Bet po gero pusvalandžio jis susisiekė su partrenktu slidininku ir pareiškė, jog tai jis kaltas dėl avarijos ir privalo sumokėti už padarytą žalą – už kėbulo nubrozdinimus vairuotojas pareikalavo 10 tūkst. rublių (110 eurų).

Kaip aiškino vairuotojas, slidininkas privalėjo įsitikinti, kad keliu nevažiuoja automobilis ir tik tuomet galėjo kirsti jį bei čiuožti trasa toliau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.