EUROLYGA 2023

A. Malašinsko įvarčiai padėjo „Motor“ įgyti persvarą Čempionų lygos aštuntfinalyje

Gintaro Savukyno treniruojamiems Zaporižės „Motor“ rankininkams pavyko įgyti nedidelę persvarą Čempionų lygos aštuntfinalio dvikovoje. Ketvirtadienį pirmosiose šio etapo rungtynėse „Motor“ savo aikštėje nugalėjo Bresto „Miaškov“ komandą 32:30 (15:12).

A.Malašinskas.<br>LRF nuotr.
A.Malašinskas.<br>LRF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 2, 2021, 7:50 AM

„Motor“ atstovaujantis Lietuvos rinktinės įžaidėjas Aidenas Malašinskas įmetė 7 įvarčius ir kartą buvo pašalintas 2 minutėms. Lietuvis buvo rezultatyviausias Zaporižės komandos rankininkas. Bresto ekipoje labiausiai pasižymėjo Maksimas Baranavas, pelnęs 9 įvarčius.

Ukrainos ir Baltarusijos rankinio lyderių dvikovoje A.Malašinskas įmetė pirmąjį įvartį, o jo komanda beveik visą laiką pirmavo. Tiesa, šeimininkų persvara buvo trapi – tik po pirmosios antrojo kėlinio atakos „Motor“ padidino skirtumą iki 4 įvarčių. Po to visą laiką iki pat finalo sirenos „Motor“ pirmavo 1-3 įvarčių skirtumu.

Galutinis pirmųjų rungtynių rezultatas intrigos neišsklaidė. Kovą dėl kelialapio į ketvirtfinalį „Motor“ ir „Miaškov“ rankininkai pratęs kitą ketvirtadienį (balandžio 8 d.) Breste.

Grupių etape „Motor“ per 14 rungtynių iškovojo 14 taškų ir B grupėje užėmė penktąją vietą. „Miaškov“ surinko 15 taškų ir A grupėje buvo ketvirtas.

Trečiadienį ir ketvirtadienį aštuntfinalio dvikovas pradėjo ir kitos komandos. Pirmąsias rungtynes laimėjo grupėse aukštesnes vietas užėmusios ir šią savaitę išvykose žaidusios ekipos: „Veszprém“ nugalėjo Skopjės „Vardar“ 41:27, „Kiel“ – „Szeged“ 33:28, „Kielce“ – „Nantes“ 25:24.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.