EUROLYGA 2023

„KOK Classic“ turnyras Vilniuje: D. Rimkus mėgins antruoju bandymu įveikti galingą kovotoją iš Lenkijos

Šeštadienį į ringą vėl žengs vienas garsiausių Lietuvos kovotojų Dovydas „Rimkenzo“ Rimkus. „KOK Classic‘6“ turnyre Vilniuje jo laukia rimtas iššūkis – kova su aukšto lygio Lenkijos sportininku Danieliu Szottu.

Dovydas Rimkus.<br>bushido.lt nuotr.
Dovydas Rimkus.<br>bushido.lt nuotr.
Dovydas Rimkus.<br>bushido.lt nuotr.
Dovydas Rimkus.<br>bushido.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2021-04-23 14:11

D.Rimkus su D.Szottu svorio kategorijoje iki 71 kg santykius aiškinsis antrą kartą. Pirmą sykį jie grūmėsi praėjusių metų birželį. Tada akistata baigėsi lygiosiomis. Dabar „Rimkenzo“ pasiryžęs nugalėti pajėgų varžovą.

D.Rimkaus komandos atstovai teigia, kad Dovydas šiuo metu yra puikios sportinės formos. Pasak jų, dėl šios priežasties nemažai potencialių lietuvio oponentų dabar vengia kovos su „Rimkenzo“, nukeldami ją vėlesniam laiku ir ieškodami įvairių pasiteisinimų, kodėl tai daro.

D. Szottas džiaugiasi gavęs progą revanšo dvikovai su Lietuvos sportininku. Lenkui šis susirėmimas bus itin svarbus. Jeigu D.Szottas iškovos pergalę, jis įgis teisę dalyvauti gegužės antroje pusėje Varšuvoje vyksiančiame prestižiniame turnyre „KOK World Grand Prix“.

22 metų 181 cm ūgio D. Rimkus KOK varžybose yra iškovojęs šešias pergales, patyręs vieną pralaimėjimą ir vieną kovą baigęs lygiosiomis.

23-ejų 183 cm D.Szottto sąskaitoje – 7 pergalės, 5 nesėkmės.

„Rimkenzo“ neseniai išgarsėjo netradicine kova su fitneso treneriu Remigijumi Viršila. Pastarasis bandė sumenkinti D. Rimkų kaip kovotoją. „Rimkenzo“ priešininką triskart pasiuntė į nokdauną ir užtikrintai laimėjo.

Šį savaitgalį „KOK Classic‘6“ varžybose jėgas išbandys būrys Lietuvos kovotojų.

Ervinas Fokinas susitiks su italu Fabricio Calio (svorio kategorija iki 67 kg; pagal MMA taisykles), Dominykas Dirkštys – su baltarusiu Denisu Mickevičiumi (iki 80 kg; pagal KOK taisykles).

Rokas Kiulis galynėsis su latviu Kristapu Zile (iki 91 kg; KOK), Kęstutis Kavaliauskas – su ukrainiečiu Volodymyru Hynžu (iki 85 kg; KOK), Vitas Karosas – su lenku Alehu Mošninu (iki 65 kg; KOK).

Tarpusavyje kausis du Lietuvos atstovai – Žilvinas Kymantas ir Artūras Kudrešovas (per 95 kg; MMA).

Turnyrą balandžio 24-ąją nuo 21 val., tiesiogiai transliuos „TV3 Sport 2“ kanalas ir naujos kartos televizija „Go3“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: sulaikyti asmenys, įtariami L. Volkovo užpuolimu