EUROLYGA 2023

Teniso turnyro „Vilnius Cup“ ketvirtfinalyje – A. Paražinskaitė ir I. Dapkutė

SEB arenoje Vilniuje vykstančio ITF Women's World Tennis Tour serijos teniso turnyro ketvirtfinalyje lietuviškų akcentų netrūks. Šiandien trečiąjį turnyro barjerą stengsis peršokti Lietuvos moterų teniso rinktinės narės Akvilė Paražinskaitė ir Iveta Dapkutė.

A. Paražinskaitė.<br>M. Kulbio nuotrauka iš archyvo
A. Paražinskaitė.<br>M. Kulbio nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-06-10 11:01

Turnyro aštuntfinalyje A. Paražinskaitė po 2 val. ir 44 min. trukusios įnirtingos kovos 6:7(2) 6:3 7:5 įveikė Italijos tenisininkę Chiarą Catini (WTA-1026). Dėl bilieto į „Vilnius Cup“ pusfinalį Lietuvos tenisininkė šiandien 11 val. kovos prieš 769-ą WTA piramidės žaidėją rusę Anželiką Isajevą.

Ne ką lengvesniu būdu į turnyro ketvirtfinalį pateko ir I. Dapkutė (WTA-994), kuri vakar 7:5 7:6(3) įveikė bosnę Anitą Husarič (WTA-789). Ketvirtfinalyje I. Dapkutei teks suremti raketes su amerikiete Zoe Howard (WTA-1009).

Ne taip sėkmingai turnyro aštuntfinalis susiklostė Patricijai Paukštytei, kuri 2:6 2:6 nusileido turkei Aylai Aksu (WTA-1110).

Vakar taip pat paaiškėjo, kad dėl dvejetų turnyro čempionių vardo tikrai kausis ir Lietuvos tenisininkės. Mat vienoje iš pusfinalio dvikovų Justinos Mikulskytės ir A. Paražinskaitės duetas kovos prieš Patriciją Paukštytę ir Klaudiją Bubelytę. Kitame pusfinalyje, drauge su Latvijos tenisininke Patricija Spaka, žais ir Iveta Daujotaitė.

„Vilnius Cup“ prizų fondą sudaro 15 tūkst. JAV dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.