EUROLYGA 2023

2021-ųjų Olimpinė diena: rekordiškai ilgai truksianti sporto šventė prasidėjo

32-ąjį kartą organizuojama ir šiemet rekordiškai ilgai vyksianti Olimpinė diena prasidėjo. Nuo pirmadienio iki penktadienio Vilniuje ir jo apylinkėse esančiose sporto bazėse visi norintys galės nemokamai išbandyti įvairias sportines veiklas. Jų programoje yra net 34.

 Olimpinė diena Vingio parke.<br> S.Čirbos nuotr.
 Olimpinė diena Vingio parke.<br> S.Čirbos nuotr.
 Olimpinė diena Vingio parke.<br> S.Čirbos nuotr.
 Olimpinė diena Vingio parke.<br> S.Čirbos nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

ltok.lt

Jun 21, 2021, 7:03 PM

„Iki olimpinių žaidynių starto Tokijuje liko vos mėnuo, tad neabejoju, kad išsibandę įvairias olimpines rungtis tam pritaikytose sporto bazėse, žmonės visai kitaip stebės ir „LTeam“ sportininkų startus Japonijoje, – sakė LTOK prezidentė Daina Gudzinevičiūtė. – Noriu visiems palinkėti smagaus laiko ir gerų prisiminimų.“

Kaip įprasta Olimpinės dienos renginiams,– kiekvienas joje apsilankęs galės ne tik išbandyti įvairias sportines veiklas, bet ir rinkti taškus, kuriuos šventės pabaigoje bus galima iškeisti į LTeam prizus ir suvenyrus.

Tarp jų – „LTeam“ veido kaukės, kuprinėlės, akiniai nuo saulės, kaklaskarės, riešo treniruokliai, gertuvės bei Olimpinės dienos marškinėliai ir medaliai. Taip pat – „Decathlon“ rankšluoščiai ir paplūdimio tinklinio kamuoliai.

Dėl saugumo ir patogumo popierinį Dalyvio pasą pakeis telefono programėlė „Omaps“.

Vietoje įprastinio antspaudo atlikus užduotį dalyviams reikės nuskanuoti QR kodą ir uždirbti taškai iškart atsidurs programėlėje.

Svarbu paminėti, kad užduočių atlikimas birželio 21-25 dienomis bus net 3 kartus vertingesnis. „Omaps“ programėlę atsisiųsti galima omaps.lt.

Prizų dalybos vyks tik finalinio renginio metu – birželio 26-ąją prie Baltojo tilto ir toliau bus galima išbandyti įvairias sportines veiklas, įvyks ir tradiciniai bėgimai (vaikų 500 metrų ir lietuviškos olimpinės mylios (1988 metrai) bei 5 ir 10 km), rogainingo varžybos, breiko turnyras ir riedlenčių parodomoji programa, o nuo 17 val. koncertuos Vidas Bareikis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.