EUROLYGA 2023

Olimpiečių irkluotojų pora meta iššūkį irklavimo entuziastams ir mėgėjams

Kitą savaitę į olimpines žaidynes iškeliaujantys irkluotojai Milda Valčiukaitė ir Saulius Ritteris meta iššūkį irklavimo mėgėjams ir kviečia sudalyvauti liepos 10 dieną Trakuose Galvės ežero trasoje vyksiančiame „Rowing Masters Sprint 2021“ meistrų regatoje.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 7, 2021, 11:44 AM

Olimpiečiai kartu su oficialiu Lietuvos tautinio olimpinio komiteto partneriu „4F“ kviečia priimti jų iššūkį kitas poras ir išmėginti savo jėgas irklavimo treniruoklių „Concept2“ varžybose specialioje „4F“ rungtyje, kuri vyks liepos 10 d.

Varžybos vyks atkrintamųjų principu, kur finale likusios stipriausios dvi įgulos 15 val. turės unikalią galimybę pabandyti įveikti 500 m. distanciją greičiau nei olimpinės rinktinės nariai Saulius Ritteris ir Milda Valčiukaitė.

„Ar bijome mesti iššūkį kitoms poroms šį savaitgalį? Tikrai nebijome, o jei aplenks, ką padarysi. Visko sporte pasitaiko,“ – sako olimpietė Milda Valčiukaitė.

Trakuose intensyviai besitreniruojančios ir Tokijo vasaros olimpinėms žaidynėms besiruošiančios olimpiečių poros uždarų patalpų treniruoklių „Concept 2“ 500 m distancijos komandinis laikas yra 1 min. 24,5 s.

„Kviečiami visus pasivaržyti „4F“ rungtyje ir pagerinti mūsų su Milda rezultatą. Irklavimo treniruoklių varžybos sparčiai populiarėja, be to, jose gali dalyvauti tie, kurie nėra susipažinę su irklavimo sporto šaka,“ – kviečia olimpietis Saulius Ritteris.

Kviesdami visus į savaitgalį vyksiantį irklavimo renginį ir šeštadienį vyksiančias „4F“ iššūkio varžybas, olimpiečiai tikisi irklavimo mėgėjų bei entuziastų palaikymo ir olimpinėse žaidynėse.

2016 m. Rio de Žaneiro vasaros olimpinės žaidynėse Milda Valčiukaitė porinėje valtyje su Donata Karaliene (Vištartaitė) yra iškovojusi bronzos medalį, o Saulius Ritteris su porininku Mindaugu Griškoniu iškovojo sidabrą.

Šiemet Tokijo vasaros olimpinėse žaidynėse Lietuvą atstovaus 37 sportininkai, kuriuos rengia rūbų gamintojas, oficialus LTOK rėmėjas „4F“. Lietuvos olimpinės rinktinės paradinė ir sportinė apranga išsiskiria ryškiomis asociatyviomis spalvomis iš karto siejančiomis su Lietuva.

„Rowing Masters Sprint 2021“ meistrų regata vys liepos 9 – 11 dienomis, Trakų irklavimo bazėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.