EUROLYGA 2023

Bokso žvaigždė išsišaipė iš koją susilaužiusio airio Conoro McGregoro

Koją per dvikovą susilaužęs garsusis airis UFC kovotojas Conoras McGregoras sulaukia ne itin daug paguodos. Daugelis sportininkų ir šou verslo atstovų tiesio šaiposi iš C.McGregoro – tai lyg ir savotiška grąža atletui už jo nenuspėjamus ir dažnai įžeidžiančius pasisakymus viešumoje.

 lrytas.lt koliažas
 lrytas.lt koliažas
Žaislas vaikams „Conoras McGregoras“
Žaislas vaikams „Conoras McGregoras“
 Conoras McGregoras<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
 Conoras McGregoras<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 16, 2021, 11:55 AM

Savo žodį tarė ir garsusis boksininkas, buvęs planetos čempionas penkiose svorio kategorijose 44-erių Floydas Mayweatheris. Jis skaudžiai pasišaipė iš airio, kuris šią savaitę buvo išrašytas iš ligoninės po kojos lūžio varžybų metu.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį vykusi UFC turnyro dvikova buvo nutraukta dar pirmajame raunde – airis C.McGregoras nevykusiai atsitraukinėjo bei statė kovą ir visų žiūrovų akivaizdoje tiesiog susilaužė koją. Dvikovos arbitras nutraukė kovą ir techniniu nokautu nugalėtoju įvardijo amerikietį Dustiną Poirier.

Iki pirmojo raundo pabaigos buvo likę vos 8 sekundės

Dar prieš kovą su D.Poirier, airis varžovą buvo išvadinęs žirniagalviu ir kvailu kaimiečiu.

D.Poirer atsikirto: „Jau net nebesuskaičiuoju, kelintą kartą jis kažką pasako apie mane. Nežinau, ką jis turėjo galvoje pavadinęs mane žirniagalviu. Jei Conoras prieš kovą elgsis kaip beprotis, man tas pats“.

Savo žodį apie dukart UFC čempioną C.McGregorą tarė ir garsusis boksininkas Floydas Mayweatheris. Jis į socialinius tinklus įsidėjo vaikišką žaislą „Kovotojas Conoras McGregoras“ su nenatūraliai pasukta koja.

„Tėveliai, pirkite iš anksto kalėdines dovanas ir neužmirškite tada pasakyti: spjauk į sulaužytą koją, šokinėk ant tos, kuri sveika“.

Savaitgalį airis patyrė pirmą kartą karjeroje antrąjį pralaimėjimą iš eilės. Jis reikalavo, kad kovoje būtų įrašyta, jog jis baigė akistatą dėl medikų reikalavimo, bet buvo įskaitytas techninis pralaimėjimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.