EUROLYGA 2023

Psichologinės problemos nepalaužė medalį iškovojusios S. Biles: „Branginsiu šią patirtį“

JAV gimnastikos žvaigždė Simone Biles Tokijo olimpinėse žaidynėse nuskynė du medalius. 24-erių keturiskart olimpinė čempionė antradienį iškovojo bronzą, o praėjusią savaitę tapo olimpine vicečempione komandinėje gimnastikos įskaitoje.

S.Biles.<br>ZP/Scanpix nuotr.
S.Biles.<br>ZP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 4, 2021, 4:36 PM

Vis dėlto Tokijo žaidynėse gimnastė susidūrė su sunkumais. Sportininkė dėl psichologinių problemų buvo laikinai atsitraukusi iš olimpiados.

Sugrįžti į olimpines žaidynes S.Biles nusprendė paskutinę meninės gimnastikos veiksmo dieną. Spinduliuodama gera nuotaika ji gimnastikos rungtyje ant buomo surinko 14 taškų ir iškovojo bronzos medalį.

„Tai nebuvo taip, kaip aš įsivaizdavau savo antrąsias olimpines žaidynes, tačiau esu labai palaiminta, kad galėjau atstovauti JAV. Aš amžinai branginsiu šią olimpinę patirtį.

Dėkoju visiems už palaikymą ir begalinę meilę, esu labai dėkinga. Palikti Tokiją su dar dviem medaliais savo kraityje nėra per didelis apsileidimas.

Septynis kartus olimpinė medalininkė“, – savo socialiniame tinkle „Instagram“ rašė S.Biles.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.