EUROLYGA 2023

S. Biles savo sugrįžimą į Tokijo olimpines žaidynes pažymėjo medaliu ir šypsena veide

Praėjusią savaitę apie psichologines problemas prakalbusi ir laikinai iš olimpinių žaidynių pasitraukusi JAV gimnastė Simone Biles antradienį grįžo į Tokijo olimpiadą.

S.Biles iškovojo bronzos medalį.<br>AFP/Scanpix nuotr.
S.Biles iškovojo bronzos medalį.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-08-04 10:17

24-erių keturiskart olimpinė čempionė gimnastikos rungtyje ant buomo surinko 14 taškų ir tarp aštuonių dalyvavusių sportininkių užėmė trečiąją vietą ir iškovojo bronzos medalį. Sugrįžusi sportininkė neslėpė šypsenos savo veide.

Aukso bei sidabro medaliai atiteko Kinijos atstovėms – Chenchen Guan (aukso medalis, 14,633 taško) ir Xijing Tang (sidabro medalis, 14,233 taško).

„Aš neslepiu, kad sergu dėmesio deficito sindromu ir hiperaktyvumu. Aš vartoju vaistus nuo šios ligos nuo pat vaikystės. Tačiau aš laikausi visų antidopingo taisyklių.

Vaistus aš vartosiu ir toliau, nes man to reikia, ir reikia mano sportui. Visiškai nebijau, kad apie tai žino ne tik specialistai, tačiau dabar ir didžioji visuomenės dalis“, – apie savo problemas praėjusią savaitę kalbėjo S.Biles.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.