EUROLYGA 2023

Lietuvos breiko šokėjai Latvijoje iškovojo aukso ir sidabro medalius

Kol visas pasaulis stebėjo gęstančią Tokijo olimpinių žaidynių liepsną, o Paryžius demonstravo, jog 2024-ųjų Olimpiada bus jaunatviška bei pasitiko ją breiko šokiu, Lietuvos breiko sportininkai nesnaudė – sukosi ant parketo ir Latvijos taurės varžybose iškovojo aukso bei sidabro medalius.

Lietuvos breiko šokėjai sėkmingai pasirodė Latvijoje.<br>LSŠF nuotr.
Lietuvos breiko šokėjai sėkmingai pasirodė Latvijoje.<br>LSŠF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 9, 2021, 12:57 PM

Latvijos taurės varžybos praėjusį savaitgalį buvo surengtos Daugpilio mieste. Čia nuvyko keliolika Lietuvos breiko šokėjų, kurie varžėsi individualiose įskaitose, o taip pat subūrė komandą bei startavo turnyre – keturi prieš keturis.

Kaip daugelis ir tikėjosi, geriausiai pasirodė Dominika Banevič – Bgirl Nicka. Surinkusi 22,5 balo D. Banevič ir vėl tapo absoliučia merginų grupės nugalėtoja. Antroje vietoje likusi Latvijos šokėja Bgirl Amanda surinko 15,5 balo, o trečiąją vietą Lenkijos sportininkei Bgirl Natalai garantavo 12,8 balo.

Į finalines kovas Latvijoje taip pat pateko mūsų šalies komanda „Vilnius Represent“, kurią sudarė Bgirl Nicka bei vaikinai: Baitas (Alfredas Ksenzovas), Bboy M (Mindaugas Bružas) ir Bboy Rukus (Rokas Šaltenis). Čia kova dėl medalių buvo atkaklesnė. Lietuvos ketvertas surinko 17,5 balo bei užėmė antrąją vietą tarp aštuonių komandų. Nugalėtojų taurė atiteko latviams – komanda „Nothing2Prove“ buvo įvertinta 18,5 balo; trečioje vietoje taip pat liko Latvijos sportininkai – komanda „Magic4“ surinko 16,5 balo.

Dar rugpjūčio mėnesį breiko kovas bus galima išvysti ir Lietuvoje. Breiką mūsų šalyje garsinančiame Gargždų mieste turnyras įvyks šio mėnesio 21 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.