EUROLYGA 2023

Riaušėse dalyvavęs kovotojas A. Misiūnas nutraukė tylą: atkirto su juo santykius nutraukusiam klubui

Antradienio vakarą prie Seimo vykusiose riaušėse dalyvavęs kovotojas Arnoldas Misiūnas pateikė savo poziciją.

Tarp akmenis į policiją svaidžiusių asmenų buvęs A.Misiūnas pateikė savo poziciją.<br>Instagram nuotr.
Tarp akmenis į policiją svaidžiusių asmenų buvęs A.Misiūnas pateikė savo poziciją.<br>Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 15, 2021, 9:32 PM, atnaujinta Aug 15, 2021, 9:36 PM

Socialiniame tinkle „Facebook“ A. Misiūnas pakomentavo nutrauktus santykius su sporto klubo „Sparta Gym“ ir teigia, jog negalima maišyti politikos ir sporto.

„Juokinga kai Lietuvos WAKO federacija suspenduoja metams mane, nors gyvenime nesu dalyvavęs jų varžybose. Net nesu buvęs jų renginiuose. Nepažįstu nieko ir su niekuo nesu bendravęs iš tos federacijos. Galbūt taip norėjo pasikelti savo žinomumą ar įvaizdį, bet kam to reikia? Dabar bet kuri organizacija gali „promotintis“ mano pavardę? Norėdami kažkam sulįsti į šikną? Mano akim tai yra apgailėtina ir pigi reklama federacijai. Taip pat liūdna, kai klubas kuriame sportavau, tiesiogine to žodžio prasme pardavė mane žiniasklaidai.

Jie sako, kad piktnaudžiavau jų pasitikėjimu, melu pakenkiau klubui ir trenerių reputacijai“ Tačiau niekas nieko nemelavo, atvirkščiai, klubas žinojo visą tiesą apie mano veiksmus ir dalyvavimą mitinge. Kodėl jie mane taip apšmeižė prieš visą Lietuvą, neturiu jokio supratimo.

Taip pat nesuprantu kam aplamai reikėjo ta daryti. Kartais.. neklaustiems reiktų tiesiog patylėti. Kaip vienas žmogus pasakė: Treneriai yra kaip antri tėvai. Bet ar tėvai palieka savo vaikus, kada vaikas padaro ką negero??? Tikri tėvai ne, jie mokina ir auklėja. Blogi tėvai jų išsižada. O as pasakyčiau: Sportas yra sportas, politika yra politika. Ir tu dalykų negalima maišyti“, – rašoma A. Misiūno pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?