EUROLYGA 2023

Per žingsnį nuo pasaulio čempionato esančios 20-metės rankininkės sužinojo savo varžoves atrankoje

Lietuvos merginų iki 20 metų rankinio rinktinė sužinojo varžoves atrankoje į 2022-ųjų metų pasaulio čempionatą Slovėnijoje.

Lietuvaitės atrankoje susigrums su Austrijos ir Nyderlandų rinktinėmis.<br>LRF nuotr.
Lietuvaitės atrankoje susigrums su Austrijos ir Nyderlandų rinktinėmis.<br>LRF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 19, 2021, 12:38 PM, atnaujinta Aug 19, 2021, 12:39 PM

Teisę varžytis pasaulio čempionate iš Europos žemyno jau turi 13 rinktinių – 12 geriausiai Europos čempionate pasirodžiusių komandų bei šeimininkė Slovėnija.

Europai dar buvo patikėtos 2 vietos, dėl kurių kausis 6 komandos. Tarp jų ir Europos čempionato B divizione antrąją vietą užėmusios lietuvės.

Burtais 6 rinktinės buvo suskirstytos į 2 grupes po 3 komandas, o kelialapį į pasaulio čempionatą laimės tik grupės nugalėtojos.

Lietuvai dėl savojo kelialapio teks kautis su Austrijos ir Nyderlandų rinktinėmis. Kitoje grupėje dėl kelialapio kausis Italijos, Lenkijos ir Juodkalnijos komandos.

Austrijos devyniolikmetės varžėsi Europos čempionato A divizione ir tarp 16 komandų užėmė 14 vietą. Olandijos merginos varžėsi kitoje Europos čempionato B diviziono grupėje nei Lietuva ir ten užėmė pirmąją vietą.

Pirmumo teisę rengti šias atrankos varžybas burtų keliu gavo Austrija. Numatyta, jog dėl paskutiniųjų kelialapių į pasaulio čempionatą bus kovojama lapkričio mėnesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: Irano ataka – kaip atsakys Izraelis?