EUROLYGA 2023

Akvilės Paražinskaitės pergalės – ir vienetų, ir dvejetų varžybose

Ispanijos Marbeljos mieste vykstančiame W25 teniso turnyre antradienį dvi pergales iškovojo Balžeko teniso akademijos auklėtinė Akvilė Paražinskaitė. Vienetų varžybose iškovota pergalė garantavo kelialapį į pagrindinį turnyrą, dvejetuose – patekimą į ketvirtfinalį.

Akvilė Paražinskaitė.<br> Balžeko akademijos nuotr.
Akvilė Paražinskaitė.<br> Balžeko akademijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 31, 2021, 8:02 PM

Vos prieš tris savaites į WTA reitingą sugrįžusi 24–erių lietuvė trečiajame kvalifikacijos rate 4:6, 6:2, 10:7 nugalėjo trečiąjį reitingą kvalifikacijoje turėjusią britę Freyą Christie bei iškovojo vieną WTA reitingo tašką. Britė per savo karjerą buvo pakilusi iki trečiojo šimtuko, o dvikovoje prieš A.Paražinskaitę situaciją valdė tik pirmajame sete.

Kelyje į pagrindinį turnyrą lietuvė pirmadienį antrajame rate 6:7, 6:3, 11:9 nugalėjo Ispanijos tenisininkę Lidia Moreno Arias, o pirmąjį praleido dėl dešimtojo reitingo kvalifikacijos reitingo.

Pagrindinį turnyrą A.Paražinskaitė pradės dvikova prieš septyniolikmetę ispanę Raquel Gonzalez Vilar. Pastaroji į turnyrą pateko su asmeniniu kvietimu.

Sėkmingai lietuvei susiklostė ir startas dvejetų turnyre.

Pirmajame rate A.Paražinskaitės ir indės Vasanti Shinde duetas 7:6, 6:1 nugalėjo ispanės Noelia Bouzo Zanotti ir estės Valerios Gorlats porą. Ketvirtfinalyje A.Paražinskaitė (kartu su V.Shinde) darsyk susikaus su šiandien nugalėta F.Christie, kuri su japone Yuriko Lily Miyazaki į turnyrą atvyko kaip stipriausias duetas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.